Українська Манітоба
-
дякую ))
-
ну крч ваш випадок підпадає під якийсь закон про адаптацію імен під укр мову і відмову від цієї адаптації, погугліть
-
Ну є таке имья як Деніел, для прикладу Деніeл Редкліф... він же ні Даниєль або ще якось ))
-
звісно якщо ви скажете зовсім інше, по типу "Даніл, Данило, Даніла" – тут вже наврядчі, бо це інші імена
-
це однозначно, вам будуть доводити "як треба", при чому різні працівники можуть мати різну думку)) В мене знайомі казали "мені все-одно як правильно, я хочу принципово саме таку форму, навіть якщо це граматична помилка в українській мові". І начебто вони не можуть тут відмовити (так точно було раніше, зараз не знаю як)
-
Дякую, треба погратись с формою )
-
Відчуваю що треба буде по боротися )))
-
Особисто знаю людей які вимагали Нікіта замість Микита, Кірілл замість Кирило і їм так робили і в них паспорт з оригінальною формою, без адаптації в укр варіант. Але я не знаю чи після війни не змінили якісь закони
-
Фонетично він має бути Деніел
-
А як він має бути?
-
привіт тим хто не спить :) Є таке питаннячко... в нас син народився та в свідотстві він Daniel та вот ми гадаємо як зрозуміти як правильно перекласти щоб він не був Данієль в укр. свідотстві про народження
-
Sous sol
-
я щойно з кухні, дивився на шафи і думав : " бляха за 6 місяців уже засрали коробками всюда" хах
-
Підкажіть будь ласка смачні заклади в Вінніпезі? Приїжджають друзі і треба гарні заклади куди сходити посидіти )
-
Мені здається, то залежить від того, з чим порівнювати і як був побудований ваш побут в Україні. Мені було легко, навіть трохи дивно від того, бо тут нічого зайвого, і зрозуміла, що захламлятись знов - never again. Аж легше дихається.
-
А, взагалі, то трохи важко, починати нове життя і скуповувати все до дрібниць, особливо, коли воно вже раніше куплене і лежить в Україні.
-
А так було 59 якщо не помиляюсь
-
У boxing Day була безкоштовно
-
А скільки доставка виходе з ікеа на дім ? Не дешевше самому зібрати ?
-
Thermea Spa
22 Jan 2023, 08:02
1420/230308
5 minutes ago