Українська Манітоба
-
Омг, як так?
-
Нажаль ні, ті курси максимум для громадянства, і то часом зі скрипом. Але не для іміграції.
-
Як мені пояснили веларк то так не рахується а от курси на які вони направляють - офіційні і після закінчення курсів буде ваш результат який рахується офіційно Одна проблема. В веларк то я записався і навіть пройшов а от курси на які вони направили сказали - чекайте. І зникли
-
І що буде?
-
Як би я був в захваті від них, писав би тут про ікею Але You don't know, till you try Матиме час, зайдіть до The Brick, та пострибайте там на матрасах, так, щоб від щірого серця.... Потім зробіть те й саме в ІКЕА. Відповідь напишете тут :)
-
Є різні. Наприклад, як купили їх через кілька днів після приїзду в Канаду , так я , жінка та й діти спали на "ікеа" матрасах 10 років.
-
Навіщо тобі той тест? На ПР же не впливає, бо не має ніякого відношення до clb
-
А ті матраси що в канадському ІКЕА як вони?
-
Самий дешёвый матрас розміру Queen, я бачив там за 400... має 700 пружин... А далі - на ваш смак та бюджет
-
Добрий день, може в кого є імейл фірми MacDon щоб відправити резюме, бо система сайту не пропуска відправку
-
теж цікаво
-
А взагалі який діпазон цін шоб не було дешевою рибкою?
-
Дякую
-
Йдить до The Brick та шукайте на Deal. Часом матриси по 1000 бувають на сейлі в пів ціни. Пам'ятайте, 1 - саме ВИ будете на ньому спати 2 - you get, what you played for (Дешева рибка, то не бідкайся на юшку )
-
Тут таких немає 🤷)
-
Що потенційно дешевше ніж аналогічне у супер брендовому магазині)
-
Казали тут, що в maple leaf foods завжди треба люди. Поїхала туди, щоб в руки передати резюме, а там навіть зайти ніяк не можна. На резюме не відкликаються. Може хтось там працює, чи має контакти hr?
-
просто у магазині "не за всі гроші" можна вибрати і за всі гроші)))
-
Доброго дня. Поділіться,будь ласка, посиланням на групу мам Вінніпегу
-
Тут і за звичайний просять як за всі гроші)))
22 Jan 2023, 08:02
14216/235946
about an hour ago