Українська Манітоба
-
2 людини. Будинок, в комунальні послуги не включено нічого
-
Ви хоча б параметри задайте. Скільки членів сім'ї, квартира, будинок, таунхаус. Думаю все буде по різному. Також є квартири де всі комунальні включені і таких достатньо багато.
-
Біля 30CAD за світло на місяць, все інше включено в ренту.
-
Якшо чесно, то я хз. Старіший будинок, дві спальні, вітальня, кухня, бейсмент
-
Розмір Line Of Credit залежить суто від вашого сукупного Інкому
-
А скільки у вас метрів? Дякую!
-
В гайдро входить електрика (влітку кондиціонер) та опалення також.
-
А опалення скільки буде метрів 100 якщо? Скільки куб води коштує?
-
Окремий будинок? У нас на дві спальні, влітку гайдро десь 50-70, взимку 140-180. Вода ~300 на три місяці, але ми любимо похлюпатися, три з половиною чєловєкі
-
Додав вище)
-
У нас нема регуляторів, і обігріважться або усюди або ніде. Стоїть на 20,5 взимку. Нагорі нормально, у бейсменті свіжо. Але там живуть тільки павуки, консерви і літні шмотки 😁 хоча підлога встелена килимом, і лендлорд казав що раніше там жили люди.
-
А, і ще одне, будинок не в найкращій кондиції, тому можливо за рахунок стану воно стільки і тягне 😄
-
Це щось дуже дорого. У нас виходило 70-80 влітку (газ+електроенергія) і десь 120-180 взимку. Вода десь 240 раз на три місяці
-
Одноповерховий будинок площею приблизно 80квадратів - в районі 200кад влітку, і район 500кад взимку. Але в основному все залежить від того як будете користуватися. Коли шукали з дружиною житло, цю інфу надав власник будинку який проглядали, тому на скільки вона точна не можу сказати, приватний будинок це не дешеве задоволення по комунальним.
-
взимку 140-180 це буде за цю ціну весь будинок обігріватись, включаючи бейсмент?
-
Розмір Line Of Credit залежить суто від вашого сукупного Інкому
-
Так, разом
-
Вода це з септиком чи каналізацією?
-
Дефіцит 😂
-
А чому вода така дорога? Скільки куб коштує? Чи це з підігрівом рахується ?
22 Jan 2023, 08:02
142185/231604
about 3 hours ago