Українська Манітоба
-
У мене 2 сім'ї(українці) брали ділянки, ПР в них ще нема ...
-
Попередні власники казали що hot tub це приблизно 60$ в місяць. Тобто якщо безпосередньо будинок то можна відмінусувати цих 60-70$ від сум озвучених вище...
-
Будинок 1100 ft, 3 бедрум, + бейсмент зроблений (старший син там спить) + hot tub надворі весь час на підігріві. Зима 350-380$ літо,осінь - 100-180$
-
Одна сім'я вже живе там. ( Брали моргідж)
-
Доброго дня. Підскажіть будь ласка ми в тому році подавали на GST в кінці квітня, в цьому подали декларацію за податки але не подавали знов на GST. Чи потрібно знову подавати до кінця квітня? Дякую
-
Дякую
-
Ви автоматично реєструєтесь на GST/HST credits та Carbon Rebate, коли подаєте податкову декларацію. Однак, якщо ви перейдете певний поріг доходу, то GST/HST credits вам не будуть нараховуватись.
-
навіть гадки не маю шо то є
-
Можливо, переплатили по естімейтам 🤔 тому зараз $18
-
та як це? одні 140, інші 18 я зараз перший місяць знімаю без гідро, цікаво скіко набіжить
-
Може в тому будинку живе лише холодильник:)
-
Будинок:
-
6 людей.
-
Я передивився в будинку загалом уся комуналка за 2р в мене виходила 200-520 баксів на міс. Залежно від сезону та інших чинників.
-
В нас 170$, влітку ще не знаю;)
-
Електроенергія average $92 за 12 місяців, включаючи електричне опалення. Таунхаус, невеликий.
-
Можливо ще не дібралися до вашого звіту… чи не відправилося. Вам приходив лист від CRA про отримання інформації¿
-
Плюс home insurance
-
Надійшов лист від cra що вони не мають інформації за 2023 про дохід, хоча подалася 16 березня
-
чого б це
22 Jan 2023, 08:02
142221/231110
about an hour ago