Українська Манітоба
-
чого б це
-
Аби просто проблем не було потім 🥲
-
Ні, по показниках
-
нова будівля, кондо.
-
це наразі і роблю
-
спочатку бачать що я подала а потім виявилось що немає інформації про дохід
-
Цікаво. Що вони «не мають інформації» і «бачать що отримали» 🤔 Спробуйте зателефонувати їм ще раз можливо 🤷🏻♀️
-
десь 2 тижні тому... сьогодні отримала лист що немає інформації про мій дохід
-
ні це єдине що пришло поштою звичайною. але я дзвонила і казали що бачать що отримали
-
взагалі час є до 30 квітня
-
Всім привіт шукаю майстра манікюру в районі St Boniface. Потрібно лише зняти минулий гель . 🥹😇
-
Всім привіт, шукаю студію, 2 людей, до 1110 доларів
-
Доброго вечора! Може хтось підкаже інформацію,якщо бажаєш зареєструвати дитину в літній кемпінг,як отримати субсидію від Manitoba Camping Association: спочатку треба зареєструвати та оплатити кемпінг,а потім до цієї організації звертатись чи навпаки. Дякую
-
Як 6 людей? Так ж двоє дітей, ви з дружиною і теща.
-
Кожного разу, коли я думаю, що не можу дозволити собі купити дім у Вінніпезі, заспокоюю себе тим, що в Франківську я теж не можу собі його купити 😂
-
Доброго дня! В мене від податкової CRA теж прийшов лист на емайл. Що в них нема інформації по моїх та чоловіка іноземних доходах за 2023 рік до нашого приїзду до Канади. І вони не можуть нарахувати Carnon Rebate (в тому році ми отримували кліматичні). Ми прилетіли в лютому. Через Weathsimple подали податкову декларацію, все гаразд, виплати отримали. Підкажіть, будь ласка, хто знає, нам треба дзвонити, чи по почті відправити їм заповнені форми знову? Дякую.
-
Зможете купити у Вінніпезі. Якщо двоє працюють, то буде ок.
-
Так отож 😂
-
Так це оренда, 340000 на місяць :)
-
Це я також бачила,але при реєстрації в кемпінг треба відразу оплатити за обрані дати,а на сайті цієї організації вказується відразу інформація про кемпінг з обраними датами
22 Jan 2023, 08:02
142240/231363
2 minutes ago