Українська Манітоба
-
Самий дешёвый матрас розміру Queen, я бачив там за 400... має 700 пружин... А далі - на ваш смак та бюджет
-
Добрий день, може в кого є імейл фірми MacDon щоб відправити резюме, бо система сайту не пропуска відправку
-
теж цікаво
-
А взагалі який діпазон цін шоб не було дешевою рибкою?
-
Дякую
-
Йдить до The Brick та шукайте на Deal. Часом матриси по 1000 бувають на сейлі в пів ціни. Пам'ятайте, 1 - саме ВИ будете на ньому спати 2 - you get, what you played for (Дешева рибка, то не бідкайся на юшку )
-
Тут таких немає 🤷)
-
Що потенційно дешевше ніж аналогічне у супер брендовому магазині)
-
Казали тут, що в maple leaf foods завжди треба люди. Поїхала туди, щоб в руки передати резюме, а там навіть зайти ніяк не можна. На резюме не відкликаються. Може хтось там працює, чи має контакти hr?
-
просто у магазині "не за всі гроші" можна вибрати і за всі гроші)))
-
Доброго дня. Поділіться,будь ласка, посиланням на групу мам Вінніпегу
-
Тут і за звичайний просять як за всі гроші)))
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка де в Вінніпегу можна купити / замовити ортопедичний матрас достатньої якості не за всі гроші?
-
Анекдот згадався 😁 Пішов чоловік шукати ялинку на Новий рік, весь день походив по лісу, не знайшов, стомивсяде... Хуртовина, вітер, ніч... Він замерз увесь. Дивиться – машина стоїть. Він підійшов, у віконце дивиться – там нікого. Дверцята спробував смикати - відкрита машина, ну він заліз зігрітись і сидить. Раптом машина сама поїхала. Чоловік в шоці. Машина їде, він сидить ззаду, за кермом нікого. Тут рука волохата з'являється звідкись, порулила і зникла. Чоловік ще більше в шоці. Тут село здалося, ось уже дома перші. Тут машина зупиняється, в салон інший чоловік заглядає і каже: – А ти що тут робиш? Перший: – Та ось, їду. Другий: - Ну капець! Я штовхаю, а він їде!
-
Ні, не можна
-
А чи можна записатися на тест ще в Україні, не знаєте? Бо прилетимо все одно швидше кінця лютого...
-
Я думала може щось є тут таке як фільмах показують, дають тобі пилу чи сокиру ти платиш і йдеш собі вибираєш) А в лісі можна різати? З дозволом? Де його можна придбати?
-
Є кімната в м. Стейнбах. За подробицями в приват.
-
Зрозуміло, дякую
-
Всі хто подає свої декларації може розраховувати на відшкодування
22 Jan 2023, 08:02
14224/230979
about an hour ago