Українська Манітоба
-
Я отаке купила тут в Канаді. Але ще не пробувала.
-
We're friendly Manitoba
-
Я також пʼю чай з ехінецеєю, мені найкраще допомагає навіть при початку простуди. Тут є дуже ефективні
-
Доброго ранку всім! За останній тиждень ця група мене приємно здивувала своїю толерантністью. Признаюсь, я думала про вас гірше. (Толерантністью до чого саме я канешно не скажу)
-
Доброго дня Порадьте будь ласка україномовного сімейного лікаря але не Майбу (він не набирає вже)
-
Доброго ранку, еміграційний офіцер. Ось бачите, як українці полюбили Канаду. То надавайте нам скоріше номінації/ PR та ще більше побачите нашої любові
-
Лікар може подзвонити перекладачу коли ви прийдете. Відповідають одразу. Я думаю, у кожного лікаря так, але напевно не знаю
-
А можете поділитися який чай берете?))
-
Китайські у їхньому маркеті 🤷♀
-
Ось знайшов гарну сумку, може сподобається 😄
-
Я не беру китайські, я їм не довіряю після усіх скандалів як вони підмішують різні шкідливі речовини до продуктів
-
Я беру ось цей, бо я в цілому стараюсь лише organic вживати
-
@skrypka1 будь ласка однією з двох мов, дозволених правилами чату
-
Район?
-
Так, англійська і українська. Інші мови видаляю.
-
НОВА ПОСЛУГА: НАДСИЛАЙТЕ АВТО З КАНАДИ В УКРАЇНУ ЧИ ЄВРОПУ!🚗 ⠀ Відправте автомобіль чи пікап з Канади ДО ПОРТУ ПРИЗНАЧЕННЯ в Європі просто і надійно з Meest Canada. ⠀ Бажаєте дізнатися більше про вартість та отримати детальну інформацію про відправку авто? Заходьте на наш сайт - детальна інформація про послугу знаходиться під формою запиту⏩ ca.meest.com/uk/services/service/car-transport ⠀ ВАЖЛИВО! Для відправки будь-якого транспортного засобу, клієнтам необхідно пред'явити оригінали наступних документів: ⠀ 🔹 Технічний паспорт (Ownership) 🔹 Документ про продаж або декларацію про вартість 🔹 Паспорт або посвідчення особи з фотографією 🔹 Used Vehicle Information Package (for USED cars) ⠀ Обирайте Meest Canada для безпечної та зручної доставки вашого автомобіля в Україну чи Європу до порту призначення!
-
Англ и Украина
-
Вище ж писав, St.Vital, 894 St.Mary’s Rd
-
Там пончик із присмаком шизофренії. Хочеш такий?
-
Чорт би їх побрав😢
22 Jan 2023, 08:02
142419/230329
4 minutes ago