Українська Манітоба
-
А можете поділитися який чай берете?))
-
НОВА ПОСЛУГА: НАДСИЛАЙТЕ АВТО З КАНАДИ В УКРАЇНУ ЧИ ЄВРОПУ!🚗 ⠀ Відправте автомобіль чи пікап з Канади ДО ПОРТУ ПРИЗНАЧЕННЯ в Європі просто і надійно з Meest Canada. ⠀ Бажаєте дізнатися більше про вартість та отримати детальну інформацію про відправку авто? Заходьте на наш сайт - детальна інформація про послугу знаходиться під формою запиту⏩ ca.meest.com/uk/services/service/car-transport ⠀ ВАЖЛИВО! Для відправки будь-якого транспортного засобу, клієнтам необхідно пред'явити оригінали наступних документів: ⠀ 🔹 Технічний паспорт (Ownership) 🔹 Документ про продаж або декларацію про вартість 🔹 Паспорт або посвідчення особи з фотографією 🔹 Used Vehicle Information Package (for USED cars) ⠀ Обирайте Meest Canada для безпечної та зручної доставки вашого автомобіля в Україну чи Європу до порту призначення!
-
Англ и Украина
-
Вище ж писав, St.Vital, 894 St.Mary’s Rd
-
Я таке бачив в Іспанії Заходжу в магазин Сидить чувак під магазином з картонкою, просить їжу Як бомж в стандартному розумінні слова не виглядає правда Може тому що це був ковід і деякі люди не могли собі дозволити купити їжу бо втратили роботу Так ось Коли я вийшов з магазину, в чувака вже нормально так пакетів з їжею було Мені здається я б на таке сьогодні доларів 60 витратив би