Українська Манітоба
-
Там пончик із присмаком шизофренії. Хочеш такий?
-
Чорт би їх побрав😢
-
хмм...думаю ті смаколики, про які ви кажете, в основному солодкоїжки з main st. споживають. Але, якщо ви знаєтесь у цьому ділі, то не стану сперечатись. 😄
-
Народ тут є хтось хто розуміється в телевізорах ??? напишіть мені будь ласка🙏🏼🙏🏼🙏🏼
-
Я таке бачив в Іспанії Заходжу в магазин Сидить чувак під магазином з картонкою, просить їжу Як бомж в стандартному розумінні слова не виглядає правда Може тому що це був ковід і деякі люди не могли собі дозволити купити їжу бо втратили роботу Так ось Коли я вийшов з магазину, в чувака вже нормально так пакетів з їжею було Мені здається я б на таке сьогодні доларів 60 витратив би
-
Я ось цей беру, бо я теж про herbs, і наші масажисти з Китаю сказали, що цей ок 😁
-
Прямо поруч з вашим будинком "Організація соціального забезпечення" і ще якась підозріла установа, результат на авто.🤷♂️
-
Звідки мені знати, я ж у рота бомжам не заглядаю. Але я вболіваю за вас, сподіваюся ви вийдете переможцем!
-
Та ні, ми в цьому районі вже другий рік, ніяких ексцесів до цього не було. Я думаю, що справа саме в закритій парковці, бо вона не проглядається, а на камери їм байдуже, бо знають, що поліція не буде цим займатися. Наша property management company сказала, що це далеко не перший випадок тут. Цікаво, що автомобілі наших сусідів ніхто не рухає, бо вони старі і не цікаві, а наш запав до душі 😄
-
Такі випадки трапляються у багатих районах також. Кілька місяців тому у Sage Creek був break-in вночі, пограбували сім'ю. Грабіжники приїхали на авто. Якщо хтось хоче нашкодити, то залізний паркан не зупинить.
-
Ми вже заздримо бомжам. Це поворот не туди. Потрібно закривати цю групу))) Далі що буде? Страшно!
-
Звичайно, але буде різниця в типі правопорушення. І також відсоток різний по кожному, то загалом ми будим мати що в районі без додаткових факторів ризику, буде менше правопорушень, і якщо будуть то іншого профілю, при тому що в менш надійному районі, грабіжники теж можуть приїхати на авто і пограбувати.
-
Люди їду через час в Гімлі та назад. Кому треба пишіть.Інші дні 100 Дол.
-
А тим часом кількість новоприбулих українців в Манітобі згідно даних Manitoba Health перевищила 27,000.
-
t.me/ManitobaLife/260274 В одну із цих walk-in clinics
-
В сенсі? Скільки поїхало? Не знати. За нашими спостереженнями були та є досить людей, які приїхали до Манітоби наприкінці березня, бо тут давали 30 днів готелю. Зараз перебування потроху завершується, люди мали час трохи зробили дослідження і багато хто їде в інші провінції після готелю. Однак, більшість залишається тут
-
Не заздріть бомжам ( їм не легко..
-
Підкажіть, будь-ласка, куди можна поїхати зробити рентген ( травма) дорослому, щоб без мільйон годин очікування?
-
Цікаво скільки залишилося )15000?
-
Ой, та Бог з ними . Це їх вибір. Лиш би злочини не скоювали .
22 Jan 2023, 08:02
142437/230331
5 minutes ago