Українська Манітоба
-
У скайпі можна номер укр купити.
-
Yolla
-
Yep. Навіть кліп про це є з рекламою пива youtu.be/VUqsF8vbR_Q?feature=shared
-
Ні, нікуди з Вінні, просто в іншу квартиру)))
-
Ну ви просто переїжджаєте, не тікаєте із Вінні? 😁
-
Вітаю! Здаю в саблет просторий двоповерховий дуплекс в районі Грант Парк. 3 спальні, 1.5 ванних кімнати. Завершений бейсмент з ремонтом, де можна зробити ігрову кімнату, спортзал чи що вам бажається. Вся техніка, пральня в будинку. Надзвичайно спокійне, безпечне і зручне місце. В пішій доступності Walmart, No Frills , Co-oP , Grant Park Mall. Freshco 5 хв машиною, Superstore - 7 хв. Ідеальна транспортна розвʼязка. Будинок розташований з виходом як на Pembina, так і на Grant Avenue та Stafford Street, якими їдуть всі основні автобусні маршрути міста. У вартість входить 2 паркомісця - одне в гаражі і одне на back lane. Перед будинком повно off street parking. Є огороджений задній двір, де можна робити барбекю та просто відпочивати влітку. І що особливо важливо - класні сусіди! За 2 хв від будинку family and walk-in clinic, яка набирає нових пацієнтів. Також є поруч садок, молодша та 2 старші школи. Звільняється 1 червня. Ціна 1600 + комунальні. За деталями звертайтеся в приватні повідомлення.
-
Кхе-кхе, цікаво, де ви мене там бачили, бо в офісі я ніколи не була . Але так 😂
-
Згадав нарешті, де я Вас бачив 😁 2 роки тому, Forte group 🤗
-
Ох ти ж, ніде не сховатись)))))
-
Імейл з сертифікатом прийшов від Вас, а там це фото, що на аві. Побачив тут і ніяк не міг згадати, де бачив. Цікаво працює пам'ять 😁
-
Добрий день. Якщо Вам потрібно організувати доставку речей, меблів, квартирних переїздів - звертайтеся. Вінніпег та околиці. Перевезення на своєму пікап-трак
-
Доброго дня,шукаю помічника на сьогодні 18:00-19:00, допомогти перевезти диван ,по одній вулиці роботи на 20-30 хв ,30 CAD(можу підібрати на осборн)
-
Зря грабував 😂
-
Ерік, ваші провокації не працюють 😄
-
www.cbc.ca/news/canada/manitoba/joe-daley-sports-store-break-in-winnipeg-1.7174947
-
2022 hyundai tuscon ultimate plugin, була в наявності коли замовляли (хтось відмовився). Та не знаю що там по відгукам - питайте що цікаво - покищо задоволені, але замовили нове volvo, але потрібно 6 місяців чекати. Надіюсь на ті rebates теж
-
Досить провокувати тут всіх вже 😂
-
І до хороших новин! Вчора моїй подрузі відірвали бампер від авто просто так, заради розваги😅
-
Щасливчик просто😳
-
То загострення на весну, вчора сидів у машині і чекав дружину на Donald St і раптом прилітає чоловік в капюшоні і нападає на бочку з піском/водою 😄 Не знаю під чим він був але я радий, що бочка його більше зацікавила ніж я 😄
22 Jan 2023, 08:02
142558/230005
less than a minute ago