Українська Манітоба
-
Там і вдень так собі
-
Здається 1-кімнатна квартира з 1 липня 2024. Саблет. 1133 CAD/міс. 1281 Grant Avenu. Світло, вода, опалення включені у вартість. Дозволено з тваринами. За більш детальною інформацією звертайтесь у приват.
-
дяк
-
www.instagram.com/djtcasting?igsh=eHphamk0NWdxc3I5 Це агентство часто набирає. Підпишіться на інсту
-
а як шукати
-
Доброго вечора всiм Заповнюю документи на номiнацiю Читаю назва дипломноi роботи на Спецiалiста - Розклад апатитового концентрата сульфатною кислотою🤦🤦🤦 Ось чесно, хотiла бути лiкарем чи ветеринаром. Та всi родичi - будь хiмiком! Батько говорив постiйно - по приколу радi смiха стань студентом Полiтеха🙄🤦 . Юморист , не вiн писав оту роботу
-
Вітаю гайз🖐 Займаюсь ремонтом телефонів, ноутбуків та планшетів в місті Вінніпег ❗️ Займаюсь ремонтом телефонів , планшетів та ноутбуків. 8 років досвіду роботи в сервісному центрі. Виконую різного типу ремонти: ремонт пристроїв, які перестали вмикатися після падіння, попадання вологи ;апгрейд ноутбуків , які повільно працюють🦖; заміна дисплеїв, акумуляторів🔋, чистка ноутбуків💻, заміна термоэлементів та встановлення програм 📂, програмний ремонт телефонів 🔐 , прошивка💥💥💥 Звертайтесь у дірект або дзвоніть - 431 990 49 24 😉 Мови обсл. - УКР/РУС/ENG Знаходжусь у Вінніпезі, район Courts of St James
-
Людино, ну досить спамити. 6 разів за 18 днів це вже перебір
-
Може комусь корисно буде))
-
Сусіди, вітаю! Під час подачі на дитячі виплати треба додати переклад свідоцтв про народження. Питання: переклад має бути завірений, чи можна без печатки перекладача/агентства? Дякую.
-
А от мені дуже потрібен хтось хто розбирається в телевізорах💔😭
-
Дякую за підтримку.Ви мабуть ніколи не мали своєї справи
-
Це де було?
-
Dmytro він мене не слухається
-
До речi, случай iз роботи, манiяк тут у Манiтобi вбив родину, а наша компанiя працювала потім із усім цим. мене туди не взяли, це був не Вінніпег, інше місто.
-
Люди знайдуть ваше повідомлення по пошуку
-
Не вводіть в оману - он гугл мапс те пререхрестя показує файним містом - там на ньому навіть віруючи люди слово в масси несуть 😂😂😂😂😂 При чому воно такє сильне шо один наіть зразу і присів молитися 😂😂😂😂😂
-
Амінь
-
Який саме поріг?! Дякую.
-
Нічого собі спостережливість. То ж не в грумінгу треба працювати. Не треба гніватись, то як комплімент
22 Jan 2023, 08:02
142653/231097
8 minutes ago