Українська Манітоба
-
Доброго вечора всiм Заповнюю документи на номiнацiю Читаю назва дипломноi роботи на Спецiалiста - Розклад апатитового концентрата сульфатною кислотою🤦🤦🤦 Ось чесно, хотiла бути лiкарем чи ветеринаром. Та всi родичi - будь хiмiком! Батько говорив постiйно - по приколу радi смiха стань студентом Полiтеха🙄🤦 . Юморист , не вiн писав оту роботу
-
Вітаю гайз🖐 Займаюсь ремонтом телефонів, ноутбуків та планшетів в місті Вінніпег ❗️ Займаюсь ремонтом телефонів , планшетів та ноутбуків. 8 років досвіду роботи в сервісному центрі. Виконую різного типу ремонти: ремонт пристроїв, які перестали вмикатися після падіння, попадання вологи ;апгрейд ноутбуків , які повільно працюють🦖; заміна дисплеїв, акумуляторів🔋, чистка ноутбуків💻, заміна термоэлементів та встановлення програм 📂, програмний ремонт телефонів 🔐 , прошивка💥💥💥 Звертайтесь у дірект або дзвоніть - 431 990 49 24 😉 Мови обсл. - УКР/РУС/ENG Знаходжусь у Вінніпезі, район Courts of St James
-
Люди знайдуть ваше повідомлення по пошуку
-
Який саме поріг?! Дякую.
-
Нічого собі спостережливість. То ж не в грумінгу треба працювати. Не треба гніватись, то як комплімент
-
Я не тільки про аккаунтінг, я ще про хокей можу багато говорити 😂
-
Все, як я і казала, Джетс в результаті другі у конференції