Українська Манітоба
-
Рекомендую , заказати дешевий пак з Китаю ,3-5шт і самій навчитись по відео і отримати це скілл
-
на амазоні є протектори, spigen здається, там протектор йде з пластиковою штукою яка «надягає» протектор на телефон, там просто неможливо криво приліпити, всім рекомендую
-
good to know, якось не звертав увагу і не знав що існує якийсь паттерн
-
Так є, не сумнівайтесь. Індекс тут завжди Буква цифра буква Цифра буква цифра
-
Надіюсь 😔
-
У тій графі ніколи не може бути букви, тому вони по дефолту зрозуміють що це нуль
-
Криво неможливо , але з пилюкою ізі
-
Ні, точно не затормозить
-
Мовчіть 🫣 прошу, там і Манітоба не вказано 🙄😅
-
Але там вказано Кана, а не Канада((( Жарт, якщо-що. Це не вплине😅
-
Так, я знаю. Я маю на увазі, що надіюсь що воно дійде. А не хтось затормозить , впреться що то буква, і відправить назад. Дякую!
-
Привіт батькам! Сьогодні у школі у розкладі - Senior years reports, хто знає що це ? Ми тільки пішли у школу
-
Шо ніхто листа Санті не писав? 😁
-
Усе продумано- наприклад перша буква- є унікальна у кожній провінції. Тобто усі індекси у Манітобі починаються з R, і більше ні одна провінція не має цієї букви. А у Santa Claus індекс H0H 0H0
-
Нашим молодшим дали пару тижнів тому 🤷♀ зараз видали старшому
-
Не тільки моя Grade one теж носить Report Cards;)
-
По нашому то як називається? Сорі в мене то Табель називався;) всі досягнення вашої дитини по всіх класах які бере в школі. Там все детально розписано і оцінці і звіт по кожному предмету.
-
То хайскулерам дають оцінки
-
У Кіндергартені теж видають. Це по бажанню батьків, на початку року ми заповнювали документи і була така опція
-
Дякую
22 Jan 2023, 08:02
142762/237810
about a minute ago