Українська Манітоба
-
безкоштовно зняття з дебітної картки в банкоматах cibc дають і дебіт і кредитку, якщо є робота - відкривають кредит на 3к
-
А комісія є якась за зняття готівки?і чи можливо у них відкрити ще кредитну картку?
-
Я б ще зрозумів лінукс але міняти одне пропраітарне лайно на інше це вершина маразму.
-
Так
-
Підкажіть будьласка,якщо відкрити рахунок чекінг у банку simplii вони дають фізичну картку з якої я можу зняти готівку у банкоматі якомусь?
-
А Ви одразу почали кидати кошти на автодепозит? Зверністься до них в чат через аплікацію. Вони швидко відповідають.
-
Відкрив Сімплі у грудні, справно автодепозит клав кожний місяці, і поки ті 400 баксів не отримав
-
Відкрив у грудні, перший депозит прийшов вже в січні
-
мені місяць рефералка йде 🌚🌚 треба дзвонити і рефералу теж досі не прийшло, хоча підтвердження шо вони надіслали ці кошт було одразу
-
Щоб не нараховувались відсотки, вам потрібно платити не min payment. Оплачуйте amount due. Це списались відсотки за користування кредиткою (20,99 - покупки, якщо кеш - 22,99)
-
А при чому тут автодепозит? Для бонуса $400 треба direct deposit. Це зарахування зарплати напряму від роботодавця.
-
Ок. Просто знаю випадки, коли людям роботодавець кидав гроші через e-transfer, а вони думали, що це direct deposit. Однак, це різні типи транзакцій.
-
Я це мав на увазі.
-
Мені бонус прийшов десь через півроку після того як були виконані умови 😀
-
Там це в умовах має бути офіційно написано. В СІВС теж, якщо не помиляюсь, бонус приходить через 4-6 місяців після виконання умов
-
Дивіться на програми Імміграції
-
Почекайте. В чоловіка бонуси за рефералку та депозит були одразу, а в мене також із затримкою в місяць та півтора.
-
Щоб не платити відсотки вам потрібно було заплатити 978,08 до 8 квітня. Відкрийте statement, там все видно за що нарахування
-
Доречі в кого там СІБС , то дзвоніть за номером залі карти , і питайтесь за бонус , мені має прийти 400$ нарешті цього місяця ,акк відкритий був в вересні . І ще їм сказав що через рефку регістрував ,але тоже не прийшли ,то накинули 25$ швидше. Доречі буду переходити на новий банк , є якісь бонуси цікаві ,такі наприклад як в РБС ,перейди до них і получи епл вотч ? Цікавить якісь інші банки ,так як в РБС і СІБС я вже заклеймив плюшки 🙂
-
Після цього скрину вніс 40 cad і витратив 40 cad на таксі. В результаті мені нарухавали 34 cad purchase interest і збільшили на 36 cad amount due. Тобто за місяць накинули 70 cad. Це нормально🧐?
22 Jan 2023, 08:02
142902/230101
about an hour ago