Українська Манітоба
-
Як з кримінальною (безпековою) ситуацією там і як з безпритульними? Якщо порівняти з Вінні
-
А що тут радити 😁 я зараз просто перерахую більш менш великі міста з не великих 😁 Брендон, Стейнбах, Вінклер, Морден. Гадаю що не погано ще може бути в П-Ла-Прері.
-
Дякуємо велике Зараз піду дивитися
-
В Чехії не вклеюють) я з Чехії до Австрії відправляв) сайт VFSglobal
-
Які міста ви порадили б ?
-
Дайте будь ласка сайт Вже заплуталися що і де ))) спробуємо в Чехію тоді Варшава дуже багато людей
-
Все хочу як возьму машину об’їхати маленькі міста щоб зрозуміти що до чого
-
По реквізитам нічого не пам'ятаю. Дивився на сайті. Можете зробити те саме 😁 в Чехію: відправив в п'ятницю - в четврег до обіду вже паспорт був у мене.
-
Дуже дякуємо 😌 чекаємо відповіді. Бо на Варшаву відправляли, зворотня куръер. Другі реквізити.
-
Хто відправляв на Австрію документи ,щоб повернулись куръером (зараз в Польщі знаходимся). Які реквізити банку і скільки коштує. Так ще запитаю, які +- сроки.
-
Ні, не можна
-
Ну для дівчат, без всякого сексизму, майже в будь-якому не великому містечку буде не дуже з роботою.
-
Так якраз у Стейнбасі ніби не дуже із роботою...
-
Привіт Хто летів з подовженим паспортом?Напишіть будь ласка
-
Доброго ранку. Поза межами Вінніпегу, за рахунок того що всі міста окрім самого Вінніпега не великі, то життя доволі спокійне. Роботи вистачає. Багато держ служб присутні. Великі мережеві маркети майже всі присутні. Парки та все що потрібно для життя. Зарплати для старту не нижчі ніж у Вінніпегу, а ціни на житло нижче. Хоча ціна може бути однакова, але в не великому місті це буде нова гарна квартира, а в столиці за ці гроші буде старенька квартира, якщо повезе то в нормальному районі. Маленькі міста дуже зручні для тих хто приїхав за ПР. Спокійне життя, робота. Нічого не заважає вчити мову. Це моя думка. (м. Стейнбах).
-
Привіт
-
Дякую всім за відповіді про joint account. Зрозуміла, що це хороший варіант.
-
¯\_(ツ)_/¯
-
Дякую за відповідь
-
Я не знайшов, але порада думаю буде універсальна. Відсилайте резюме, пишіть ковер лист, в якому буде вказано що ви ще не в Канаді (і коли плануєте бути). Ну і далі чекаєте відповіді
22 Jan 2023, 08:02
14295/235979
about an hour ago