Українська Манітоба
-
Привіт Шукаю парттайм на вечір (5pm-12±) і вихідні, можливо у когось на роботі є вакансії)
-
Ми вчора їхали по вулиці з двома смугами - там пробка на хвилин 15 була: два гуся стали на зустрічній смузі і просто стояли, крутили шиями, але нікуди не рухались. Водії цілу процесію організували щоб їх обʼїхати
-
В Кінгз парку були? Це над річкою, трошки вище самої річки, але дуже гарний парк для прогулянок, коли немає часу їхати за місто
-
Це в нас на норз кілдонан
-
Бачу, що вас вже додали.😍
-
⚡️⚡️⚡️ Присвячений вухастим морквогризам борщненавистникам Bunn's Creek Centennial Park
-
А ще є цікавий парк з назвою Bois Des Esprits Window Park
-
А нагадайте до той парк, що багато змій і коли той час буде?
-
Дякую.
-
www.gov.mb.ca/nrnd/fish-wildlife/snakes_narcisse/index.html
-
Просто зайдіть в цей чат коли буде наступний срач, ми щє ті зміючки
-
Всім Привіт. Порадьте провайдерів з хорошими умовами підключення інтернету та користування.
-
В цьому ми сестрички, я навіть офіційно змія за східним гороскоп)))
-
Shaw Для нових абонентів 1 Gb - 70 500Mbit - 65 250 - 60 WIFI6 Роутер у безкоштовне користування Вам надається 200 долярів бонус за підключення на сплату послуг (на вашому обліковому рахунку SHAW) Контракт 2 роки Для підключення Звертатися до мене в DM
-
www.planhub.ca/home-internet
-
Хотіла, але забула написати апдейт щодо продовження контракту shaw після завершення 2-років. Бо нещодавно питала, як отримати добрий тариф. В результаті вони самі передзвонили , я ще не встигла, і запропонували 300 Mbit за 65 на наступні 2 роки + прислали новий кращий роутер.
-
Вони автоматично подаються з декларацією )
-
Чи можно податися на кліматичні виплати електронно ? Якщо вже другій рік подаєш декларацію ?
-
Що це за гра така ?)
-
Можу помилятись, але ніби тільки паперовий варіант
22 Jan 2023, 08:02
143355/230154
6 minutes ago