Українська Манітоба
-
Ось чекайте Після першої декларації, нотайсмент у паперовому вигляді ви зможете потім спокійно зареєструватися и бачити що коїться там надалі
-
Вітаю! Підкажіть, будь-ласка, чи можна внести зміни у подану податкову декларацію?
-
Дуже дякую
-
Дякую
-
В імміграційному чаті, у файлах чату пошукайте.
-
1. Потрібно дочекатися на лист з cra, який вам прийде електрону адресу яку ви вказали при заповненні декларації. 2. Розпочати процедуру реєстрації на сайті cra. Вам знадобиться ваша форма Т1 яку ви подавали до cra, потрібно буде вказати цифри з якогось рядка цієї форми. 3. У процесі реєстрації вам буде запропоновано ідентифікувати вашу особу. Вам потрібно буде запросити надіслати лист від cra на вашу фізичну поштову скриньку. 4. Ввести код з листа, надісланий вам на фізичну поштову скриньку. Після цього у вас буде доступ до кабінета cra.
-
Податкова клініка тут ні при чому.
-
дякую!
-
Вибачте Так, я мав на увазі що по цьому нотайсменту можна дізнатися що обробили Зараз вони щось довго отак електронні через клініку обробляють Знайома навіть дзвонила бо місяц вже... Кажуть ні ні, ми отримали, чекайте...
-
Можна. 1) Через свій онлайн-кабінет, 2) через бухгалтера, якого подавали декларацію, 3) через софт, якщо користувались ним
-
Це не так. Ви можете зареєструватись відразу після подачі податкової декларації. Просто деякі люди не можуть зареєструватись через певні причини. Цим людям треба телефонувати до податкової.
-
А з картки якого банку?І карта гривнева чи ні? Мені просто з України повинні борг якось віддавати - в мене тут Приватівська дебітна гривнева картка є.Чи потрібно Монобанк?
-
Яким чином, якщо Україна встановила обмеження на еквівалент 12500 грн в день? Може у вас валютна картка? Тоді так. З гривневоі ні.
-
На території Kildonan-East Collegiage
-
maps.app.goo.gl/JHhGs1d7sPUWG6Af9?g_st=ic maps.app.goo.gl/VHwfmpji1eqdKWXF7?g_st=ic
-
Я знімав з валютної картки Монобанку, тому там є змога отримати таку суму.
-
Ось ці корти що тут ,вони безкоштовні?
-
Та да ) Ми любителі ,треба ще дружині правила пояснити 😅😅😅 Тай верхню подачу не знаю чи зможу подати , більше 10 років не грав 🤪🤪🤪
-
Сумніваються ви знайдете порядна покриття на безкоштовних
-
Просто ми на заході міста , далеко їхати не хочеться ) Ми заїхали подивитись на crestiview village tennis court . Там просто бетон залитий ,там немає покриття ;(
22 Jan 2023, 08:02
143389/231727
less than a minute ago