Українська Манітоба
-
В магазині на касі/кастомер сервісі, або зареєструватись онлайн (але не буде фізичної картки, тільки в телефоні).
-
І ще в Costco є неймовірно якісний лоратадин, $10.99 за 200 таблеток. Я приймаю ліки від алергії на постійній основі і мені півроку обходяться в $20 замість 10 днів за $45, якщо купувати аналогічний лоратадин в shoppers)
-
Ще картка scene є Така само
-
Цікаво, а якщо один чи вигідніше оформлювати картку костко и затарюватися там 🧐
-
Також з кредиткою Костко дуже вигідно у них заправлятися. 3% кешбек на карту і 2% на членський рахунок. Разом 5%. Ну і щодо повернення - тут Костко ніхто не переплюне. Можна повернути майже будь-що. Один раз не побачив що виноград знизу був зацвілий і на наступний день повернув без питань.
-
Назад до молодих проблем: комплект з двох кремів для обличчя Elizabeth Arden (не треба пояснювати, що це за бренд) зі знижкою можна купити за 39 доларів проти 45 за один в shoppers) без знижки за 49.99 і там ще в подарунок капсули з РІДКИМ ЗОЛОТОМ!
-
Я можу помилятися але у аптекі там без картки можно скуплятися .... ну я зайшов туди саме так без картки щоб зацінити що там цікавого. Але для себе зробив висновок що мені, то що я беру усе виходить або так же або навіть дорожче але ще надо брати коробками....😁😁😁😁
-
Це олійний розчин з гіалуроновою кислотою і вітаміном А) але це тема нашого іншого чату))