Українська Манітоба
-
Я нещодавно бачила ролік про Італію, де дівчина казала: "Заміж? Навіщо за нього заміж? Він же ще бамбіні, йому всього 47!" 😁
-
Напевно хтось виграв👍🏼
-
Онлайн ціни чомусь вищі, ніж в самому магазині
-
Уважніше, в костко дві банки по 1,25 л, а в волмарті одна лише, хоч трошки більша.
-
То якась дивна ціна. Я у середу скуплявся в Костко. То кетчуп той купляв за 8.75
-
Костко - це в основному для людей з дітьми, за моїм враженням. Вони це все швидко знищують плюс їм треба робити ланчі в коробочки плюс коли є діти, то і житло більше і в цьому житлі є storage. Якщо людина у себе в родині одна, Костко на постійній основі - це утопія, типу сходжу куплю собі курячих ніжок 50 кг, мені їх вистачить до отримання громадянства. Якось так.
-
Ок, 2 банки по 1.25 я буду їсти два роки і десь весь цей час їх треба буде тримати. 16 булочок, щоб не пропали, мені треба буде пхати в морозилку і вони займуть половину простору, а як туди ще кілька піц і відро морозива помістити? Я взагалі не розумію, як ви живете на ренті і скупляєтесь в Костко... Своя хата з бейсментом - ОК, але квартирка...
-
На La Roche бувають доволі відчутні знижки, до речі, тільки їх треба прям дивитись