Українська Манітоба
-
Я живу в хілтоні і бачив її я не думав що вона знае мову
-
Зараз би акцентувати на цьому увагу. Унікальна людина
-
Ви знаете українську👍
-
Кілька знайомих канадців має спільні дебетні та сайвінг рахунки навіть із дорослими дітьми. У випадку смерті батьків, ніяких не потрібно заповіті тощо. Дитина зразу може розпоряджатися грошима. Звичайно, має бути контроль і довіра дуже сильна.
-
Є вільна кімната в м. Стейнбах. За подробицями в лс. Хто вже бачив той підтвердить що апартаменти гарні і місто також. Дякую.
-
Довідка про відсутність судимостей робиться за 10 хвилин разом з пошуком у гугл як її зробити.
-
Спільний дебетний рахунок до кредитних рахунків не має жодного стосунку. При подачі аплікації на кредитні картки потрібно просто наголосити, що ви хочете окремі кредитні рахунки. Однак, зазвичай, фінансові радники і самі про це кажуть і радять відкривати окремі картки на кожного.
-
Зазвичай і такому випадку, й кредитна картка видасться спільна, з другим користувачем. Бо немає сенсу в такому випадку відкривати ще один рахунок, тільки за для кредитної картки... Едина незручність - ти ще не допив каву в Тім Хортон, а дружина вже про це знає 😉
-
на рідженті був, але 25кад
-
То я наврочив, коли сьогодні сказав:"щось сьогодні мало"🤣
-
Добрий вечір. Маємо зайві вечері в хілтоні, кому потрібно - заходьте
-
Деко в супер стор
-
Ну я ж написав: від кількох місяців до півроку залежно від рівня курсів, які вам потрібні. Плюс буває таке, що доступні, скажімо, фултайм курси серед дня, а людина не хоче чи не може, бо працює. І чекають на вечірні курси. Це все безкоштовно, а тому ресурси уряду обмежені.
-
Це не найкращі суші в місті (мабудь), але за ~30$ їх можна їсти до схочу. YES Buffet (204) 896-6666 maps.app.goo.gl/tugzsKNhSK2dg87e9?g_st=ic
-
Постійно купляємо. Це можливість не тільки заощадити на фруктах-овочах та інших продуктах, а й долучитись до зменшення утилізації харчових відходів. youtu.be/0TmdYqVMY-8
-
Може хтось обяснити в чому прикол в чи варто купляти овочі і фрукти в магазинах flashfood
-
Жесть. А після сдачі теста, скільки ще чекати потрібно до початку самих курсів?
-
Черги, бо багато дуже охочих не тільки українців, а й іммігрантів. Ще до війни черга на курси була від кількох місяців до півроку залежно від рівня.
-
Чекаємо на тест від WELARC вже більше місяця. І по нещодавній відповіді ще 2 тижні будемо чекати( Самостійно поки вивчаємо в інеті.
-
Підкажіть будь ласка курси англійської, може вже хтось ходить🙏
22 Jan 2023, 08:02
14358/230187
about a minute ago