Українська Манітоба
-
Там може бути байт код, не факт шо його телефон прочитає, можна спробувати десь на сайті
-
Наче і не має, бо це ецп
-
Яка в принципі різниця,вони все рівно закон прийняли,він рано чи пізно вступить в силу.Варіантів багато немає,якщо служив і маєш всі доки то тоді все ок.Якщо ні здобувати громадянство Канади,або інших країн.Бо наша країна не хоче мати справи зі своїми громадянами.Якось так 🇺🇦🇨🇦
-
😀 а я сподівалась що все ж таки є додаток. Дякую 😀
-
Карточку(вінпас )під чохол кладете і так само будете 😂
-
Добрий день! Бачила як люди в автобусі (Вінніпег) розраховуються за проїзд телефоном. Можливо, є якийсь додаток, щоб сканувати проїзний з телефону?
-
Скоріш за все кью ар або обробили або якість не дуже
-
Та я так і думала, але все ж таки надія була, що це якийсь додаток😀
-
Done. Навіть SIN не попросили ввести)
-
Блін, 6.5 мільйонів, на те ж саме? Може вже б інтегрували з епл пей(
-
У мене є знайомий, який прикріпляв картку під обкладинку Біблії і коли на касі його питали, як він платитиме, казав: "З Божою поміччю!", прикладав Біблію до термінала і видалявся в повній тиші від онімівших касира і черги)
-
Яка красота платити за допомогою NFC. Взагалі не розумію , чому це не є по замовчуванню. Оті картки , десь їх поповнити фізично . Фі . Але нажаль, в єпл пей інтегрований тільки Китай , Гонконг, трошки Японії та трошки штатів . Але подивиться , Китай - майже всі диряві города . Будь яка дира китайська має можливість створити картку метро в єпл пей .