Українська Манітоба
-
Ну, мені ще 2 місяці до свм 😂
-
Так само, сво і 3 роботи змінив
-
Я пішов другим шляхом, змінив 3 роботи. Побачимо, що з цього вийде 😂
-
У мене склалося враження що куаетчики не дуже хотіли йти по спецвиборка SWO. Навіть з грошима і мовою йшли по SWM бо боялися кидати роботу. Я особисто дуже хотіла по спецвиборка але не встигла 😞
-
Ця дилема не має розв'язання. Що краще- сурвайвали і можливий пр, або за рік-півтора нормальна робота, але рік-півтора на пр🤷♂
-
Перша робота була 18/годину(після 4 тижнів знайшов іншу) …і я не уявляю як можливо жити сімʼї на ці гроші(4), але там лишилось кілька інших українців, які й досі там працюють. Тоді вперше побачив пані Victoria з її чоловіком 👍
-
Ще не почала працювати.... А вже 8 місяців з 3 років минуло!!! Що я робила? Вчила англійську на 2 курсах одразу. Але домашні завдання робила через раз... Могла би краще вчитися... Треба зараз сідати і шукати роботу! Страшно... Я все одно розмовляю з зупинками. Думаю, перші інтерв'ю я завалю... На курсах мене навчили краще писати. Тепер я пишу на рівні CLB 7
-
Ось ще якісь листи неясні. В цьому взагалі людина забула закон почитати і вказала якісь дивні статті 🤷♂️
-
Мені все одно страшно... Закордоном у мене було може 5 інтерв'ю на англійській. Всі я завалювала. Може з-за англійської, не знаю
-
Ну завалите і завалите, нехай це буде безкоштовне тренування перед справжнім інтерв'ю) Спробуйте звернутися до скіл-центру EDGE, там підкажуть по резюме і всім цим деталям, які ви описали. І з приводу мови у них також також дуже коучинговий підхід, коли я вголос активно переживала, що все так недосконало, сказали: oh please, we are in Canada, nobody cares! І ще сказали "never apologize!" за помилки, просто впевнено кажіть далі. Почути від канадійки "never apologize" було досить незвично)
-
Чи можна зараз там побачити бізонів та диких індичок?
-
А я боюся міняти.... Хоча робота не подобається Але таке з ринком що я трушуся 🤷
-
О, це дуже добре, я про рівень письма)
-
Ви праві 100% Перша робота в новій країні не буде гарною. Краще робити і шукати іншу. Виключення звичайно є
-
Минулого року бізони були дуже близько до паркану, можна було їх близько роздивлятися.
-
Так я теж так думаю Проходив навіть декілька мок интервью, перше геть завалив, сказали що так ти роботу не знайдеш, вчись, вивчай Через півроку інше було, сказали все добре, тільки жестикулюй менш 😂
-
Тиждень тому були далеко від паркану
-
Чи можна їх погладити? Я просто пів життя із худобої величезною рогатою провів і не боюся їх, але може їх чіпати взагалі неможна, ось і питаю
-
На правах реклами: як маєте вільний час та натхнення, долучіться до цієї екскурсії (англійською). Дуже багато цікавої інформації про Вінніпег та українців в ньому
-
Ні, не можна близько підходити. Вони можуть бути агресивні.
22 Jan 2023, 08:02
143705/234777
about an hour ago