Українська Манітоба
-
Нічого я не маю, бо ще не подавалась. А не подавалась бо не маю 6 місяців стажу
-
Маю ще кілька великодніх кошиків. Забирати у Трансконі
-
не всі його юзають, особливо ті хто користуються автобусами. Плюс є пільгові категорії - то важче імплементувати. То картка яка може поповнюватись онлайн миттєво то непогана ідея . Для туристів звичайно підійшов би еплпей але хай краще беруть авто в рент і дивляться на місто звідти:)
-
то ж мабуть треба платити за кожний прилад окремо тому процесору типу moneris наприклад. Такі ж проекти вивчають build or buy опції. Для стора в три каси то не проблема, а коли їх 600+ то воно вже не так дешево. Повертаємось он до причин чому костко не приймає візу. Саме через те і не приймає.
-
Я подався на номінацію у квітні 2023, отримав у жовтні.
-
Знаєш, я на своє перше інтерв'ю свого часу склала список можливих питань і написала на кожне відповіді і просто їх завчила. Допомогло, доречі
-
Доброго дня. Чи є хтось, хто був у Чехії ще до початку війни, наприклад по робочій карті, поїхав у Канаду, а потім через рік - півтора повернуся знову у Чехію? Якщо це ви, або ви маєте таких знайомих, то відгукніться будь ласка. Потрібна чисто інформаційна допомога. Дякую
-
Припинити тимчасово вчинення консульських дій щодо чоловіків призовного віку наказало МЗС, — ZN.UA Як пише видання, посилаючись на лист за підписом першого заступника міністра закордонних справ, починаючи з 24 квітня можливо буде лише оформити документи для повернення в Україну. Заборона діятиме до отримання роз'яснень положень закону щодо посилення мобілізації.
-
Всьо пропало ...
-
А можете розповісти для тих, хто не в курсах . Що то за місце? Що там за паркан і бізони з індичками?
-
Така собі зелена зона з водичкою, стежками, тваринами, птахами. На автобусі доїхати - можливо, АЛЕ ще десь 20-25 хв. пішки. Розраховувати треба на години три, щоб нормально погуляти
-
Та вже відкрив мапу , бачу що 12 доляріків з обличчя
-
Але врахуйте, що вхід платний до Fort Whyte
-
Так, того року бізонів було багацько) От індичок не бачив) Кажуть, що там збираються всі гуси перед відльотом у теплі краї, такий-собі опеп-еір, прощальне паті перед подорожжю)
-
Більше грошей заробите, ніж тут на будівництві
-
а я тільки відправив запит на довідку про несудимість! Все накрилась іміграція, поїду в Колумбію і стану другим Pablo Escobar 😥
-
Не можу сказати, я б не поліз
-
А в водичці плавати можна?><
-
Дякую , цікава тема
-
з діїї ок, але можна замовити і через адвокатські/юридичні контори і вони вам таке зроблять і відправлять.
22 Jan 2023, 08:02
143732/235210
about an hour ago