Українська Манітоба
-
Така собі зелена зона з водичкою, стежками, тваринами, птахами. На автобусі доїхати - можливо, АЛЕ ще десь 20-25 хв. пішки. Розраховувати треба на години три, щоб нормально погуляти
-
Та вже відкрив мапу , бачу що 12 доляріків з обличчя
-
Але врахуйте, що вхід платний до Fort Whyte
-
Так, того року бізонів було багацько) От індичок не бачив) Кажуть, що там збираються всі гуси перед відльотом у теплі краї, такий-собі опеп-еір, прощальне паті перед подорожжю)
-
Більше грошей заробите, ніж тут на будівництві
-
а я тільки відправив запит на довідку про несудимість! Все накрилась іміграція, поїду в Колумбію і стану другим Pablo Escobar 😥
-
Не можу сказати, я б не поліз
-
А в водичці плавати можна?><
-
Дякую , цікава тема
-
з діїї ок, але можна замовити і через адвокатські/юридичні контори і вони вам таке зроблять і відправлять.
-
З Дії достатньо!
-
це як? в мене є тільки з Дії, але цього не достатньо, наче🤔
-
зробіть таку довідку через адвокатів
-
саме так. Не у всіх є дія
-
Всі витяги віднедавна уніфіковані, адвокат зробить рівно те, що ви отримаєте з Дії) Замовляти довідку про несудимість має сенс, якщо у вас немає Дії і немає можливості її встановити, це єдина причина
-
дякую, трохи заспокоїли😊
-
Це було дуже радикальне і не дуже розумне, як на мене, рішення. Якої реакції уряд очікує зараз від людей, які за кордоном..
-
Наши місцеві індики
-
Бізони там є, минулої осені бачили. Індичок не бачили, але якщо дуже хочете, приїжджайте в район Margaret park, вони в нас тут тусуються.
-
від очвкую що вони повернуться назад і прийдуть до ТЦК
22 Jan 2023, 08:02
143742/230093
about 5 hours ago