Українська Манітоба
-
Можна без черги, відразу на штурм :)
-
Дуже дякую, то капець 😬
-
Таке саме
-
Ви це мали наувазi? Це те, шо нам треба знов надiслати? 😐 дякую
-
Ю а велкам фо фрі, зберігала Вам півтори години часу
-
Маю літак через тиждень, щоб забрати паспорт, хіба треба готуватися як роккі бальбоа🤔
-
Там написано яку форму треба заповнити і надіслати їм ще раз. Ми минулого року три рази її їм надсилали 😁
-
Це тому, що вони ще не почали розглядати Вашу подачу, а платити їм треба вже. Сорс - дзвонила
-
Забороняються усі послуги окрім оформлення документів для повернення в Україну - конституція все ще на паузі
-
Подзвонити на номер +1 800-387-1193, зачекати оператора 1-1,5 години, а потім приготуватися що він запитає о зароблених грошах не тільки за 23, а й за 22 и 21 рокі. Назвати суми заробленого і він поновить ваші дані.
-
Дівчина вище спитала що робити якщо дозапитують дані. Я відповіла що робили ми. Не дуже ваш коментар зрозуміла, але впевнена що сильно цікаво
-
Зробили ще пару футболок. Частину прибутку даємо на 3Д ДрукАрмія. Розмір: large, medium, та х-large Є різні кольори. Ціна: $12
-
Тоді так як я сказала, бо в мене так само, клімат отримую.. але звичайно дзвоніть будь ласка
-
Я думаю вони просто провтикали дані і заново запитують
-
Так, коли все життя прожив в Україні, то чітко знаєш, що очікувати можна все що завгодно.
-
Робили таке. Та весь час отримували клiмат. А зараз сюрпрайз сюрпрайз
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/child-family-benefits/cai-payment/how-get-payments.html
-
Ну сорі, що саме у Вас тричі запрошували. В мене з першого разу пройшло
-
Так ми минулого року тричі її заповнялм бо їм постійно не вистачало інформації про наш дохід
-
😐😐😐 я як той олень 🤣🤣🤣 нiчо не розумiю. Але дуже вам дякую ❤️❤️❤️
22 Jan 2023, 08:02
143831/230093
about 4 hours ago