Українська Манітоба
-
Співчуваю. І так дуже жаль що багато історій про «неефективну бюрократію» в Манітобі а то й в Канаді…. Але у нас зовсім інші враження та досвід з усім тим що людям тут «наболіло». Не знаю… Можливо повезло: - жодного разу довго не очікували на будь які рішення чи документи/ліцензії - отримували якісний сервіс у багатьох сферах від фінансів до освітніх до медичних - роботодавці попадались різні але в загальному дуже адекватні та відповідальні (поміняв 9 робіт за роки життя тут) Та й таке…
-
1 Online. 2 Through pre-authorized payments. 3 Through your financial institution's online banking, telephone banking, or at the teller using your 407 account number. 4 By cheque. 5 By telephone.
-
Менше 800 підписів, народ, комон…. www.ourcommons.ca/petitions/en/Petition/Details?Petition=e-4939
-
Уже зʼявляється офіційно guangzhou.mfa.gov.ua/news/ogoloshennya
-
Тепер буде більше вільних слотів😁
-
Ну це шось із Реєстром роблять, якщо верифікація неможлива. Бо оформити можна все без проблем, та і видати дитячі паспорти до 12 років… Таке неодноразово було…просто мало хто згадує)
-
Ну якщо бути чесним то питання виживання України мене і правда не обходить і не буде обходити
-
Їхати і помирати в Україні - це прям те, що вони вимагають.
-
Ахаха "Пряма мова Кулеби: "Як це виглядає зараз: чоловік призовного віку виїхав за кордон, показав своїй державі, що питання її виживання його не обходить, а потім приходить і хоче отримати від цієї держави послуги. Так не працює. У нас в країні війна"." Кулеба хиба зі своїй кишені чи з кишені України платить за паспорт? Як завжди ти винен державі все і держава тобі нічого.
-
А, більшість з них громадяни інших держав, або мають ВНЖ. Не думаю, що питання виживання України для них стоїть на порядку денному
-
Мабуть, діти чиновників уже пакують валізи, щоб стати на захист Батьківщини
-
Таке відчуття що нас тримають за кріпаків які повтікали від пана, і усіма силами хочуть повернути на ланцюг.