Українська Манітоба
-
В Канаді тільки чоловіки зобовʼязані або усі громадяни?
-
Щоб нація не вмирала, і вона ніколи не вмре! - робимо усе для допомоги ЗСУ: донати, донати, донати.
-
А хтось виїхав ще 10 років тому і зараз йому нагадують, що пора ставати на захист
-
коли на межі громадянської були?
-
Трішки історії про обмеження прав людей в Канаді під час конфлікту: www.cbc.ca/history/EPISCONTENTSE1EP16CH1PA4LE.html
-
Заборона виїзду - ок Не ок, це тим, хто вже виїхав, або в кого є інше постійне місце проживання чинити перешкодження. Для мене це не ок. Не надавати мед допомогу, бо немає військового квитка.. не ок, це посилати воювати тих, в кого дохід менше за 35000 гривень, все, що робить зараз керівництво України зовсім не ок. Не ок писати, що людина придатна воювати, коли вона весь час в лікарні, з епілепсією.. Шкода наших молодих хлопців, шкода націю, яка вимирає
-
Поки що такої інформації не бачив
-
china.mfa.gov.ua/news/shchodo-vchinennya-konsulskih-dij-v-zdu-okremim-kategoriyam-gromadyan-ukrayini Тут жодного слова про оновлення інформації - призупинено консульські дії окрім повернення в Україну усім чоловікам за кордоном від 18 до 60.
-
Пора просто поновити дані…ото і все
-
Заспокойтеся, ніхто повістки в Канаду відправляти не буде :) Canada Post не доставляє такі документи.
-
Точно не всі, так само як і в Україні Проте обмеження можуть стосуватися і цивільних також. Залежить від ситуації
-
Зараз будуть в українців у Європі складнощі із водійськими правами
-
До тої війни ще нашим онукам треба дожити. Поки є можливість тягнути ресурси з південніших країн (Венесуела, ОАЕ і тд), за Арктику згадувати не будуть
-
Переконаний, якщо постане питання, вони або інші громадяни, будуть відтягувати час «до останнього українця»
-
У всіх країнах таке є. Нагадаю, що наступну потенційну війну з Росією пророкують через Арктику. Канада, Норвегія, США, Ісландія, Данія (Гренландія) потенційно підпадають у зону військових дій. Так що також можемо воювати.
-
Якщо навіть і будуть примусово відправляти чоловік з інших країн (як це робили під час Першої світової війни), то це буде з Європи в першу чергу. Хоч я не думаю, що таке можливо у цивілізованому світі.
-
В Законі оновленому про це
-
www.justice.gc.ca/eng/csj-sjc/ea_infog-lu_infog.html Всі кажуть що в Канаді те саме, почитайте про маршал лав.
-
Там дуже чітка процедура оформлення на тимчасовій чи постійний облік. Ви тимчасовий резидент, то там мало документів. Для постійного потрібно цілу купу документів. toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/konsulskij-oblik
-
Можливо підкажете про консульський облік. Там є постійний і тимчасовий. Ми по суті тимчасові резиденти, але з правом проживання та в процесі імміграції, тобто на шляху до права постійного проживання. То можна надсилати документи на постійний чи після ПР? Бо на сайті консульства щось мені інформації не достатньо...
22 Jan 2023, 08:02
144026/235476
about an hour ago