Українська Манітоба
-
То вам так попалось. Повірте, не всі такі 🙂 Потерпіть до отримання ПР, а там уже буде легше. Бо якщо звільнитесь, і затримаєте цим свій процес отримання ПР, то тільки собі зробите гірше. Мені здається, що якщо працювати в колективі канадців, а не імігрантів, то це якось легше. У мене зараз чудова робота, і чудовий колектив. Усі канадці, віком 30-40 років. На стільки чудові, що я не хочу змінювати роботу, і їжджу з Стоунвола кожен день у даунтаун, та ще й плачу за паркінг 240 дол 🙂. Усі колеги мене вчать, все показують, розказують, що робити, і які курси треба брати, щоб я довго не сиділа на цій посаді а рухалась далі. Мій колега (можна сказати керівник), оплатив мені квиток 200 дол. на бізнес івент з керівництвом банку бо хоче щоб я пішла з ними, бо каже що це добре вплине на мою карʼєру. Не опускайте рук, просто робіть своє 🙂
-
У батьків таке було ще місяць тому, перестало видавати. Але папірець до id не загублен, пощастило.
-
Тільки що дзвонив до ТЦК, з проханням надати контакти куди вислати документи що б оновити данні, так ось мені ніякої відповіді не надали, так як не мають ще ніяких розпоряджень, сказали чекати до 18 травня. Тобто вони взагалі не знають що робити з інформацією яку я їм хочу надіслати
-
ну чесно кажучи воно було схожим на навіть не фотошоп а дороблене в paint. Хто ж знав що там такі документи:))) Зрозуміло що людям потім треба весь час шукати підтвердження офіційної інфи. Не може ж такого бути що зайшов на урядовий сайт і там все є, як ото у відсталій канаді
-
Кхм кхм кхм, офіціна інформація help.khoda.gov.ua/is_it_safe_and_legal_to_leave_the_kherson_region_through_the_temporarily_occupied_autonomous_republic_of_crimea.html Та десятки заяв від політикив зі змістом «виїзжаіте з окупації хоч через рф», весь 2022 писали таке.