Українська Манітоба
-
Так, за станом здоров'я.
-
За станом здоровʼя?
-
Мої товариші, які давно вже в Канаді та мають ПР теж так зробили до прийняття нового закону. Вони полетіли в Україну, знялись із обліку, так як країна інтересів давно вже Канада і повернулись назад. Але навряд це вже працюватиме.
-
Я ж без претензій )) намагаюсь зрозуміти можливі ризики
-
Питання в тому чи такий лист буде вважатися таким що відповідає процедурі.
-
Йестосується не тільки паспортів, звірити якісь документи теж неможливо. Ось так. Усі пр пішли крахом
-
Люба, тоді будемо вирішувати, а не зараз 😁 Я нікого не закликаю подавати дані. Але для себе я вирішив, якщо це закон, то я під нього підпадаю і вирішив подати дані.
-
реагувати на повістки, або бути готовим до обмеження певних прав да привілеїв громадян України
-
А які дані треба відправляти? І що робити, якщо завтра вони приймуть рішення вручати повістки в електронному вигляді?
-
Просто люди дуже чітко діяли. Знаю, що один брав адвоката на всі зустрічі із тцк, дмс, медкомісію.
-
У батьків таке було ще місяць тому, перестало видавати. Але папірець до id не загублен, пощастило.
-
можливі ризики мабуть обмеження прав на користування і володіння власністю, пенсії/пільги/мождивість оновлення або підтвердження документів тощо. Мабуть довідки про несудимість десь от в зоні високого ризику і я б зробив наперед "щоб було"
-
Без поняття ) Оскільки я маю нерухомість в Україні, то не хочу, щоб мені зараз там давали штрафи і дальше у виконавчу подавали.
-
тобто зростання менш ніж 20% за десять років. не така вже й біда
-
За прогнозами аналітиків, середня ціна житла в Торонто може досягнути $2 млн вже до 2034 року. На сьогодні, середня ціна житла в Торонто становить $1.7 млн.
-
Тільки що дзвонив до ТЦК, з проханням надати контакти куди вислати документи що б оновити данні, так ось мені ніякої відповіді не надали, так як не мають ще ніяких розпоряджень, сказали чекати до 18 травня. Тобто вони взагалі не знають що робити з інформацією яку я їм хочу надіслати
-
ну чесно кажучи воно було схожим на навіть не фотошоп а дороблене в paint. Хто ж знав що там такі документи:))) Зрозуміло що людям потім треба весь час шукати підтвердження офіційної інфи. Не може ж такого бути що зайшов на урядовий сайт і там все є, як ото у відсталій канаді
-
Мене такі меми зовсім не ображають 😂 Я розумію певну заздрість до тих, хто вже в Канаді має ПР чи громадянство 😁🙈
-
Кхм кхм кхм, офіціна інформація help.khoda.gov.ua/is_it_safe_and_legal_to_leave_the_kherson_region_through_the_temporarily_occupied_autonomous_republic_of_crimea.html Та десятки заяв від політикив зі змістом «виїзжаіте з окупації хоч через рф», весь 2022 писали таке.
-
Маємо свого інсайдера 😁
22 Jan 2023, 08:02
144150/230093
about 4 hours ago