Українська Манітоба
-
тобто зростання менш ніж 20% за десять років. не така вже й біда
-
За прогнозами аналітиків, середня ціна житла в Торонто може досягнути $2 млн вже до 2034 року. На сьогодні, середня ціна житла в Торонто становить $1.7 млн.
-
Тільки що дзвонив до ТЦК, з проханням надати контакти куди вислати документи що б оновити данні, так ось мені ніякої відповіді не надали, так як не мають ще ніяких розпоряджень, сказали чекати до 18 травня. Тобто вони взагалі не знають що робити з інформацією яку я їм хочу надіслати
-
ну чесно кажучи воно було схожим на навіть не фотошоп а дороблене в paint. Хто ж знав що там такі документи:))) Зрозуміло що людям потім треба весь час шукати підтвердження офіційної інфи. Не може ж такого бути що зайшов на урядовий сайт і там все є, як ото у відсталій канаді
-
Мене такі меми зовсім не ображають 😂 Я розумію певну заздрість до тих, хто вже в Канаді має ПР чи громадянство 😁🙈
-
Кхм кхм кхм, офіціна інформація help.khoda.gov.ua/is_it_safe_and_legal_to_leave_the_kherson_region_through_the_temporarily_occupied_autonomous_republic_of_crimea.html Та десятки заяв від політикив зі змістом «виїзжаіте з окупації хоч через рф», весь 2022 писали таке.
-
Маємо свого інсайдера 😁
-
Мої вибачення, ваша інфа була 100%.
-
Тисячі людей, які живуть в Канаді, мать родичів в Україні. Навіть простий приклад: помер хтось із рідних і потрібно оформити спадщину. Вангую, якщо ви не оновите дані, то можливо потім будуть заборонені операції із нерухомістю тощо. Це здогадки поки що.
-
1. Продаж нерухомості. 2. Вступ у спадщину у майбутньому 3. Інші причини
-
Та я би теж з задоволенням оновив би дані, але в моєму випадку це вже зараз ніяк не допоможе. Бо маю апоймент завтра до консула, просто він ще не встиг мене попередити що з технічних причин не буде радий мене бачити
-
Добре
-
а якщо є нерухомість наприклад? Вони ж можуть спочатку нараховувати якісь пені потім заарештувати і всьо. Або ще якісь причини
-
Зберегти, в плані, поновити паспорт наприклад
-
Що значить "зберегти"? Воно не втрачається автоматично.
-
А навіщо вам саме мати з ними справу, якщо у вас вже є громадянство Канади? Чи ви хочете зберегти і українське також?
-
Ну це була моя мета вияснити наперед, що потрібно від мене та від них. Подивимося.
-
Так є ж контакти ТЦК www.mil.gov.ua/kontakti/oblasni-vijskomati.html Але думаю, в них нема і навряд чи буде налаштована система та процес обробки тисяч документів, які вони зараз почнуть отримувати. Зараз, певно, вручну відповідають на ті емейли.
-
ну воно ж незаконно, просто тоді все ігнорили це. Можуть ввести обов'язкову перевірку таких громадян. Справа нескладна перевірити ім'я маючи дату і місце народження
-
Цікаво, чи це буде працювати після закінчення війни
22 Jan 2023, 08:02
144163/234904
14 minutes ago