Українська Манітоба
-
Ні... бо нема довіри громадянам 😂😂😂😂
-
Цікаво, а якшо сказати, я придатний, можна без ВЛК, прокатить?😂
-
Треба надати відомості.... як що їх нема то іх треба отримати шляхом проходження нової ВЛК 😂😂😂😂
-
Все для людей, аж захотілося повернутися.
-
Так, вона просто 0ва
-
Якщо я прибув у груднi 2023 і не працював в Канаді у 2023, то я повинен подавати декларацію?
-
Який саме тікет? Камера чи поліція?
-
Ще маєте цілий тиждень
-
До якої дати це треба зробити?
-
Так. Краще подати. Вам (скоріше за все) ще й нарахують якісь гроші і вишлють. Я не знаю чи це обов'язок — подавати декларацію. Якщо ви не подайте декларацію, ви не отримаєте знижку проїздний на автобуси, кліматичні. Але може ви багато заробили і тому теж не отримаєте
-
Моя колега оскаржувала, і не тому, що неправомірно, а тому, що покаялась)) Їх назначили дату електронного суду, вона чекала на дзвінок, дзвінка не було, а на пошту впала ссилка на під'єднання до віртуального кабінету із суддею. Вона не побачила одразу. Вони за неявку дали +100 кад штрафу. Тобто, бажаючи скостити половину з 200 кад, вона заробила ще -100кад. Буде пробувати зробить ще одне засідання
-
Так
-
я готовий відправити свої аналізи прямісінько до ВЛК за допомогою Canada Post 😄
-
Всім дякую 😊
-
Невеличке відео як організовано роботу волонтерів Маємо в рядах волонтерів українців також!
-
Це теж не проблема. Готовий навіть відео у 3D 🍿 Тим паче в Україні діджіталізація. Можна по Zoom навіть
-
Я вибачаюсь, але вони ще люблять заглядать ззаду, то прийдеться і фото відповідне відправити
-
30 квітня. Покваптеся. Може в останні дні будуть глюки на сайті, хто знає. Я чомусь думала може у вихідні сайти не будуть працювати, але все нормально було
-
Цiкаво також iнше питання, чи зроблять дитинi загранпаспорт якщо його батько виїхав з країни 10 років тому і не оновлював дані в тцк
-
Цікаво, а ці нововведення можуть якось вплинути, якщо людина знаходиться на федеральному етапі ?
22 Jan 2023, 08:02
144270/234682
4 minutes ago