Українська Манітоба
-
Привіт.зі слів програміста- ця фічя реєстрація в дії через розпізнавання лиця була зроблена програмістами третью ногою шостим пальцем.Скоріш за все навмисно щоб всіх загнати реєструватись через банківську картку...особисто я пробував 29 раз так і не зміг...переписка з сервіс центром не дав результату..тому в цьому змісті Дія не діє
-
U-haul . Це якщо самі погрузите та за кермом будете . Рент грузовиків . Якщо щось не дуже велике , та самі донесете потім - то є UberXl . Там будуть великі машини . У чаті є хлопці , хто допомогає з перевозками , подивиться через пошук чату . Вони періодично кидають тут свої повідомлення.
-
Підкажіть будь-ласка може хтось володіє інформацієї яка процедура входу та виходу з international peace garden. Чи треба з собою брати ворк перміти та візітор рекордс, та чи рахується це як перетин кордону з подальшим анулюванням візітор рекорд?
-
подався минулого літа, на днях нарешті тест буде(фізичний та щось типу IQ). Security clearance ще мабуть десь до року чекати
-
Дякую
-
Скільки коштує квиток за парканом😁?
-
maps.app.goo.gl/BccW3Q34GtTzQ2K2A Дорослим теж цікаво буде
-
Серіал Парфум (2018) 1 сезон дивитися онлайн українською мовою у високій якості HD uakino.club/seriesss/drama_series/8276-parfum.html
-
Ой ,не знаю )
-
Привіт, чи є люди хто отримав документи через програму українську возз'єднання родини ? Хто знає який термін очікування приблизно, або реально ?
-
Десь від 100 кад, але я не пам’ятаю
-
Так розумію але може вже є везунчики.)
-
У мене малий зареєструвався. Все без проблем
-
Ніхто не знає термінів, бо їх немає. Гадка - 12+ місяців
-
Не знаю як ветеринари, але кухарі - точно 😜
-
Доброго вечора всiм
-
У мене бiля роботи 2 гуся живуть, вiн та вона, i гусочка кульгає. цікаво, ветеринари тут займаються лікуванням гусей хромоніжок🙄
-
Та ну, нiяких кухарiв, вона жива, та активна. Але з такою лапкою - не добре .
-
Тададада
-
Вау. Досi слухаю, Sweet sacrifice, My heart is broken - але це пiд настрiй
22 Jan 2023, 08:02
144322/230595
13 minutes ago