Українська Манітоба
-
Так, лише паспорт, який Ви вказували під час онлайн реєстрації на тест
-
Доброї ночі✨ Хто вже здавав Селпіп підкажіть на здачу тесту тільки паспорт брати?
-
Добрий вечір, може хтось знає, як взяти канадську довідку про несудимість в Вінніпезі.
-
Поліція
-
Через сайт можна
-
Ціни більш менш однакові скрізь, бо регулюються. Щодо картки зі знижкою: ви не повірите, але найкраще джерело інформації щодо цієї картки - це HR контори, де працює член родини.
-
Має вписати родину у свої бенефіти.
-
Я. Кожного разу…аби не обирати банк для входу та підпису. Все працює. Просто треба виглядати приблизно як на фото в своїх документах
-
Типу щоб Manitoba Health це покривала? Ні, неправда.
-
По бенефітам з роботи можна, дивлячись скільки покривають. Але прям безкоштовно- такого не чув.
-
Також ще з приводу зубів: Чи ціни відрізняються усюди? І якщо у члена родини є government job, там є картка яка дає знижку на візити до стоматолога, це має він право нею ділитися з родиною?
-
А можна ще питання?😅 Я десь чула, що раз на рік можна зробити чистку зубів безкоштовно, це правда?
-
Це все обговорюється без проблем, навіть на етапі співбесіди
-
Це цілком нормальне питання.
-
Роботу отримав тільки тиждень тому та якось ще некомфортно питати вже за ту картку 😂
-
Вінніпег Джетс відлетів сьогодні 5-2 .🥶
-
Завтра йду на чистку . 2 units сказали буде приблизно 214$ Ну але в мене 1800$ ,100% покриття ,+ в дружини ще 1200$ теж 100%.
-
В плані тільки тиждень? В плані не комфортно ? Такі речі обговорювати комфортно навіть під час співбесіди , та починати користуватися відразу як є можливість. Бенефіти усюди різні . Десь через 3 місяці починають працювати , десь через рік . Не чув ще щоб прям з початку роботи бенефіти були . Краще запитати на роботі без сорому
-
А Україна законно не евакуювала людей з Маріуполя? Законно здала Південь і лишила людей з Українським паспортом там вирішувати як жити далі в окупації, законно розповідали що шашлики на травневі їстемо? То тут легко писати законно, незаконно, але це життя людей. Єдине мабуть з чим згодна, дайте нам відмовитись від громадянства, якщо вже так питання стоїть, але ж ні, як в скота, як клеймо то назавжди. Там ще вище писали про те що ті хто тікають від війни, як війна сюди прийде теж будуть тікати. То цілком можливо. Тут Меноніти на кожному кроці, так от вони саме з тих що де б війна не починалась, вони пакувалися родинами і їхали. Доїхали сюди, аби не воювати. То такі завжди будуть. А ще, я от якось певна, що якби тут війна, то людей би готували і забезпечували обладнанням, і можливо б дозволили приймати участь у війні не з рушницею в руках, а десь там на заводах чи ще якось. А не відловлювали б чоловіків на вулицях дійсно як тварин. Мовчала, але якось дістало вже оце законно/незаконно.
-
Тепер чув 😀
22 Jan 2023, 08:02
144378/230093
about 3 hours ago