Українська Манітоба
-
Dental 13.40 останнього пейчеку
-
Переживала за чоловіка, як він буде реагувати в аеропорту на різних чоловіків українців… І коли були в CBSA і він бачив той паспорт із куркою в «українців», то кожен раз хотілося його обійняти. Але після його розмови із офіцером йому стало легше трохи) офіцер йому подякував за все, поради ще давав))
-
With all due respect, але з точки зору держави, Ви такий же ухилянт, як і всі інші, хто не в зсу. Якщо не вірите, перший ліпший полкан з тцк Вам це підтвердить.
-
Там ще є окремий роад тест, якщо зупинитись на знаку стоп- то ти не здав🤠
-
Аааааа, тепер зрозумів.
-
така, яку на вила хочеться насадити
-
А що за курка в "паспорті"?
-
Зара я так пойняв і не мало таких що приїхали по cuaet маючи паспорт з куркою також, вирішивши що вони будуть чекати "асвабадителей" сидячи у Канаді...😒
-
Всевсе зрозумів
-
З Чорнобиля, одразу в рудому лісі бігає, у неї 2 голови
-
Я вже написав до ТЦК, щоб оновити дані. Як буде відповідь від них, то скажу. На сьогодні я не порушив жодного закону України щодо мобілізації. Ухилянтом може бути той, кого мобілізували, а він не з'явився, а отже порушив закон. Якщо людина виїхала з України до війни або під час війни законно, то це не ухилянти. Ті, хто переробили Типу чи перешли горами в Румунію, є ухилянтами.
-
Такого він не каже, не видумуйте. Прийнятий закон про мобілізацію не зобов'язує негайно їхати до України, а тільки оновити дані.
-
Це Ваше трактування, воно логічне, але не відповідає дійсності. Той, кого мобілізували, той дезертир, а ухилянт поняття набагато ширше, і Ви під нього попадаєте
-
По телику кажуть то не важливо і пан Кулеба каже це не важливо, усі ухилянти кто має українське гражданство і не в Україні. Так що то усе відмазки, я там доначу, ботрачу чи ще щось. Всі додому
-
Те, що ви написали, немає жодного юридичного сенсу.
-
Те, що закон не вимагає, не значить, що Ви не ухилянт, як на те пішло. Вас просто не можуть притягнути до відповідальності, принаймні поки що
-
Хто такі ухилянти від мобілізації Адвокат Юридичної консалтингової компанії Де-Юре Лариса Кісь прокоментувала, що термін ″ухилянт від мобілізації″ в суспільстві має насамперед емоційно-моральне забарвлення, а вже потім — юридичне. В юридичній площині ухилянт — це особа, стосовно якої набрав законної сили вирок суду за ухилення від призову на військову службу, обліку чи зборів (ст. 335-337 КК України). Порушення правил військового обліку та законодавства про оборону, мобілізацію має адміністративне покарання (ст.210, ст.210-1 КУпАП). Всі інші дії, направлені на непотрапляння до поля зору ТЦК та СП, лежать суто в моральній площині.
-
Тобто ви зарегестрируєтесь у електроному кабенеті призовника і як тількі прийде повідослення що пора, то поїдите?
-
Ухилянт це той, хто робить якісь дії для запобігання мобілізації. Я за останні 6 років таких дій не робив. Ще раз: новий закон не вимагає їхати до України, принаймі зараз.
-
Воно відповідає юридичному сенсу. Емоції тут не враховуються.
22 Jan 2023, 08:02
144495/236724
about 2 hours ago