Українська Манітоба
-
ВЛК кожні 5 років проходити
-
Без поняття ) раніше ніяких обов'язкових термінів не було.
-
До речі. А є якісь терміни через які треба оновлювати дані ? Наприклад кожні 2 роки, 5 років?
-
Нам професор в університеті на держ управління казав так: "Якщо при аналізі держ рішень ви збираєтеся оперувати словами "морально", "аморально", переходьте краще вже зараз на факультет саціальної роботи"
-
отаке було t.me/ManitobaLife/269216
-
Ну то вже якесь звичаєве право виходить. У нас же наче ще шаріату немає
-
Нам казали, що "була б людина, а стаття знайдеться" 😆
-
У вас не Френк Андервуд на пенсії викладав?)
-
Ще була ситуація я подивилась наліво направо і перехожу (там без світлофора перехід) і якесь обкурене маріХуаною їде .. ви думаєте він хоча б затормозив??? Не🫠 і типу потім відкрив вікно і почав матюкатись шо я сліпа і не бачу куди іду🤣
-
Товариство, а можливо якось не чіпати пана WES та Дмитра та не відволікати їх увагу на питання, на які ми не маємо жодного впливу. Вони створили та волонтерять на добровільних засадах на іміграційному ТГканалі. Просимо не займати наших адмінів)) Всім гарного дня, земляки))
-
А хто їх «чіпає»? 🫣 Я думав вони добровільно пишуть тут …як і всі інші
-
Все ок. Всі адміни є людьми, але дехто вважає нас ще й ухилянтами 😂
-
Доброго дня, порекомендуйте будь ласка еміграційного консультанта. Дякую!
-
Таких ситуацій також бачив дуже багато.
-
Наприклад один ІТ-шник, активно допомагав будувати чудову Україну майбутнього, але після виборів 2019 року все продав, зібрав, і переїхав до Австралії, аргументувавши докладно чому. З цих аргументів, очевидно, що він взагалі не буде реагувати на будь-які струсні повітря сьогоднішньої влади в Україні, і вже точно ним не командуватиме цей головнокомандувач. Чи ухилянт він? Чи ренегат? Чи зрадник? Не знаю. Він просто вирішив повністю покинути суспільство, в якому зневірився, от і все.😕
-
Якось дуже так "patronizing" виходить, це ж не діти, самі розберуться, відволікатись чи ні 🌚
-
Так люди якось то іммігрували до 2022(2014) не тому що дуже полюбляли суспільство , в якому находилися .
-
Якщо держава хоче зробити шось незаконне, зазвичай приймається постанова КМУ, якою будуть регулюватись певні суспільні відносини. Завдання державних службовців виконувати постанову, а законні дії чи ні вирішить суд.
-
Не заважай людям здійснювати свої інстинкти захисничі 🌚
-
Коли бос хотів, щоб я більше "do my damn work", але не хотів мені це напряму сказати, то звертався до клієнтів, щоб вони "не заважали мені працювати" 😆😆😆
22 Jan 2023, 08:02
144525/236427
about a minute ago