Українська Манітоба
-
😔😔😔😔
-
Я дуже боюсь що не буду розуміти таких натяків. У мене на роботі (не в Канаді) нормально було сказати "Ти щось сьогодні погано виглядаєшь, піди зроби аналізи". Я спочатку була трохи в шоці, а потім зрозуміла, що не важливо що людина каже, важливо що вона має на увазі. Я розуміла що люди не хотіли мене образити, а навпаки, хотіли допомогти
-
❗️Военнообязанные мужчины 18-60 лет смогут получить загранпаспорта и паспорта гражданина Украины только на территории Украины, - постановление Кабмина Подписаться на Инсайдер | Прислать контент
-
Дивиться. А як вам таке
-
Дуже тонка межа між канадською толерантністю і лицемірством. Інколи їхня нещирість дуже очевидна і це не приховаєш за ввічливістю😅
-
З часом це прийде, і будете розуміти, що "I suggest you take a day off tomorrow", не завжди значить, що це про Ваше здоров'я піклуються 🌚
-
Так само Не завжди розумію такі натяки Навіть якось сумую за прямотою )
-
Хай живе Беларусь. Батько одобрямс
-
Знаєте що це значить? Це значить хтось хоче лавешечку намутити
-
Це значить що якщо почав працювати погано, то піди дома відпочинь за свій рахунок і потім працюй швидше?
-
Короче, план такий. Приходимо у консульство, кажемо, що ми ідентифікуємо себе як 17 річний (або 61 річний, кому я подобається). Вони відмовляють у послугах, ми просимо письмову відмову, вони надають, подаємось на біженство, тому що Україна дискримінує нашу ідентичність, все, Profit! 👌
-
Приблизно так.
-
Краще 61, бо в 17 ще дозвіл батьків треба буде брати
-
Автопак у страхових брокерів. Там можете заблукати тест. На сам тест в МРІ йти
-
Автопак це типу і є mpi?
-
Будь-який Автопак
-
Будь яке
-
Це може означати багато чого, навіть те, що просто hr office вже завтра скажуть, що Вас звільнено (просто це не сфера відповідальності боса) 🌚
-
Підкажіть будь ласка хочу отримати перші права? Потрібно звернутись в будь-яке відділення mpi щоб записатись на теорію чи якесь центральне?
-
Щось сьогодні серьозні розмови, треба розрядити.
22 Jan 2023, 08:02
144545/236725
about 2 hours ago