Українська Манітоба
-
Подав заявку 2 листопада, ще чекаю
-
Labels Багато вибору і ціни адекватні
-
#такакультура
-
Хадсон бей
-
Спорт чек
-
Доброго ранку Підскажіть, у Polo Park є нормальні мазини щоб куртку купити?)
-
Відправила у приватні
-
Дивіться специфікацію блока живлення, якщо є таке 220 (або 240) - 110 вольт, то буде.
-
Добрий день не можу знайти групу в тг "файні пані Манітоби" хтось може добавити?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка чи буде працювати Soni4 (приставка) в Канаді ?
-
Дякую, я не шукаю оператора, мені потрібно зберегти додатковий номер. Зараз у нього найдешевший тариф коштує забагато, тому я хочу перейти на іншого оператора, послуги не цікавлять, головне щоб дешево. У вірджин, фідо найдешевші коштують 15/міс.
-
Fido оператор гуд звінки до украіни Америки по Канаді безкоштовно
-
Маю вільну кімнату в м. Стейнбах. Шукаю сусіда чи сусідку.
-
Привіт! Хто знімав обмеження на ворк перміт, скільки часу чекати після того як подав всі документи?
-
Дякую. Я саме і хочу зберегти номер )
-
@FreeEsportsBetting
-
Не подобається швидкість інтернету bell mts ,хочу попробувати з ними порозмовляти на рахунок зміни тарифного плану , маніпулюючи що перейду на shaw ,треба на гарячу лінію просто дзвонити чи до агента який підключав мені інтернет?
-
ось про сейфті, найшов машину, яка пройшла сефті без двигуна
-
Працюю в logistics, декілька компаній запросили на співбесіду протягом тиждня після відправки резюме. Обрала ту компанію, у який пройшла першу співбесіду , бо дуже хотіла там працювати ) а інші відмінила. Шукала на indeed, там дуже багато вакансій для спеціалістів з логістики. Просто треба правильне резюме та cover letter
-
Їздив до Alex Lev. По ціні гуманно. Все що треба зробили...
22 Jan 2023, 08:02
14467/234548
6 minutes ago