Українська Манітоба
-
Ого
-
Збери норму полуниці - залишайся. Фермери схвалять. Кількість трудоднів необхідну визначать...😕
-
Десь кілька місяців тому, родичка робила.
-
Дякую, а коли це було?
-
Не раз пробувала пропустити автобус, але вони самі зупиняються, коли бачать, що я підходжу. Тоді вже хочеш чи не хочеш, а мусиш натиснути кнопку і йти...
-
В Празі робили біля місяця, по терміновому тарифу.
-
Тільки сьогодні казали за пішохідні переходи і в мене сьогодні така сама ситуація , в тому ж місці🤣водій тупо вирішив проскочити коли я вже нажала) один проскочив, а другий не встиг) тормознув біля моєї ноги))) з такою либою на лиці))) типу все окей і він такий уважний🫠🥸
-
А Німеччина доречі теж залучає філіпінців і студентів індусів. Сьогодні читав новину. Бо в Німеччині не всі українці працюють, а живуть на пособіє
-
Так нещодавно Туск казав, шо в них найменше мігрантів в Європі???
-
Читав, що в Польщі замість українців прибувають і працюють філіпінці і індуси
-
Я сьогодні вперше побачила, як водій, якого дуже негарно підрізав пікап, у дуже агресивній формі показав водію пікапа середнього пальця. Нечуване у Френдлі Манітоба 😁
-
Сьогодні бачив, як гусь зупинив рух. Водії чекали поки він пройде дорогу, а гусак зупинився і дивиться на машину попереду, але ніхто навіть не сигналив
-
Москаль напевно
-
Тільки там течія трохи в іншому напрямку
-
Ніяких, окрім того, що ви самі собі гірше робите. Подача податкової декларації автоматично реєструє вас на різні податкові кредити та бенефіти від федерального уряду
-
Які станції будуть, якщо приїхав у Канаду у грудні 2023, не працював у 2023 і не подав налогову декларацію за 2023🧐?
-
www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=biz.ligazakon.net/news/221283_privatbank-prodovzhiv-dyu-vskh-platzhnikh-kartok-na-dva-roki&ved=2ahUKEwjc9dmsh9yFAxVjIzQIHXiGDnAQFnoECBAQBQ&usg=AOvVaw20tWkST2ziv09d1GZGFeAA
-
Я так розумію що віртуальна, нічим не відрізняється від фізичної. Пенсфонд навіть не взнає.
-
А якщо людина наприклад нічого не хоче і не просить, окрім того щоб її залишили у спокої, в Канаді не працює, так не подавати скільки можна буде? Не блокануть рахунок? Почнуть перевірки мабуть...І прийдемо до того що кращеб подавав...
-
Друзі, підкажіть. Чи можна отримувати пенсію на віртуальну карту Привату? У мами пенсійна картка ощаду буде не дійсна із червня. Ми подали електронну заяву у ПФУ, але поки без відповіді. Якщо можна, то мама б підвязала віртуальну карту до GooglePay, щодо розраховуватися в магазинах.
22 Jan 2023, 08:02
144720/234814
about a minute ago