Українська Манітоба
-
Пздц), найгірша категорія людей, це люди за кордоном які кричать «ухилянти усюди» це називається hypocrisy
-
В Україні зараз радісне улюлюкання по всіх чатах через те, що і до нас нарешті добралися.
-
Це війна світоглядів, переконань і цінностей. Це війна різних життєвих виборів. І вона триватиме вічно. Хтось віддано боронить державу, кладучи на кон своє життя, розуміючи, що може більше ніколи і не побачить сім‘ю, бо має намір зберегти її для своїх дітей і наступних поколінь. Цих людей варто віднести до категорії героїв і патріотів. А хтось обрав безпеку для себе, чи/та для своєї сім‘ї. І цих людей віднести до категорії патріотів доволі складно, як на мене. Для багатьох війна стала поштовхом і шансом нарешті виїхати з країни, чи не повернутись до країни. В багатьох такі плани були і до війни. Просто не наважувались. Але прірва між цими світоглядами просто шалена. І це вічна суперечка. П.С. Я про чоловіків, якщо-що.
-
Так майже ніхто з тих хто за кордоном офіційно не ухилянт, тому вони і качають права, ухмлянтов на яких відкриті справи за ухилення не так богато за кордоном
-
Я б не був такий самовпевнений: мені бухгалтера на роботі, одного року майже тисячу доларів податків не доплатили, звичайна помилка. А проблеми почнуться, якщо CRA це якось побачить, великий шанс що ніяк, але подати такси якщо ти не хочеш ні яких кредитів чи не приватний підприємець буквально 5 хв справа
-
«Випрошує» 🤣.
-
я хз що він робе, просто писати про ухилянтів з закордону це крінж
-
Ну тут вже freedom of speech that the government has sworn to uphold як говориться, хтось вважає так хтось інакше, подивимось як все це буде розвиватися з паспортами