Українська Манітоба
-
ну так якщо вони помилились то та помилка буда б і в Т4 то і в деклараціїї було б таке саме
-
Він пише про ухилянтів, які качають права, а не про тих хто закордоном. Крінж, що ви того не розумієте
-
Я б не був такий самовпевнений: мені бухгалтера на роботі, одного року майже тисячу доларів податків не доплатили, звичайна помилка. А проблеми почнуться, якщо CRA це якось побачить, великий шанс що ніяк, але подати такси якщо ти не хочеш ні яких кредитів чи не приватний підприємець буквально 5 хв справа
-
крінж це спетляти за кордон і кричати за права забувши за обов'язки.
-
«Випрошує» 🤣.
-
я хз що він робе, просто писати про ухилянтів з закордону це крінж
-
Ну тут вже freedom of speech that the government has sworn to uphold як говориться, хтось вважає так хтось інакше, подивимось як все це буде розвиватися з паспортами
-
І хто там на північну корею напав? Марсіани?
-
Ну я йому свою голову пришивати навіть не намагатимусь, бо сповідую релігію «не зайо**уй ближнього свого, і буде в родині щастя» 🤷🏻♀️ Людина, яка питала про «а нічого не буде?» наче писала, що не працює і не збирається.
-
Той момент коли зрозумів, що з'явився конкурент й тобі треба швидко щось робити, щоб не втратити лідерство
-
Доброго дня! Пропоную послуги чесного механiка. Дiагностика у Вашiй присутностi. 431-778-0504
-
Я думав ми в чаті прийшли до висновку, що всі хто не на фронті ухилянти
-
Дякую за таку детальну інструкцію. Підкажіть ще яке місто обрали ви в Європі? Де шукали квитки? Чи потрібно забирати особисто чи вони пересилають куди потрібно?
-
В т4 пише скільки вони заплатили і скільки відрахували, от відрахували на тисячу менше ніж треба було
-
У даному випадку неухилянти є collateral damage. Закон націлений а першу чергу на тих, хто виїхав незаконно, але під дію подають всі. Навіть діти, які вже зростали тут у Канаді і Україну бачили по телевізору, але мають українське громадянство.
-
А ти бачив шо по факту навіть умовний хлопець в інвалідному візочку з неробочими ногами тепер повинен заради паспорта якось добиратися в Україну а потім назад де він проживає? То він теж ухилянт і йому теж такі обмеження справедливо робити? І його наші чудові ТЦК щє можуть придатним зробити для галочки
-
Підкажіть хто знає будь ласка - чи можна клеймити renters tax credit маючи усний договір з лендлордом (щомісяця роблю йому e-transfer)?
-
Це тільки ті хто через річку або через рашу звалив з окупованих територій, всі інші мали тимчасові якісь обмеження по здоровʼю
-
Вважаю, що ухилянтами можна вважати всіх, хто виїхав з України під час війни або незадовго до війни (в короткочасну мандрівку ,але з наміром повернутися, якби не було війни) і які не мали правових підстав для звільнення від мобілізації. От така дефініція ухилянта😅
-
Всім привіт! Запропонуйте парк розваг для дитини 5 років на його день народження в ЧЕРВНІ!! Хочу заздалегідь підготуватися.
22 Jan 2023, 08:02
144763/235210
about 2 hours ago