Українська Манітоба
-
Колеса поставити на диски 20-30 за колесо. Front Alignment приблизно 150 але є різниця між гаражами
-
Доброго вечора! Може тут є аніматори? На 17 грудня шукаємо Миколая/Діда Мороза для дітей на годину. Місто Вінніпег
-
Скажіть, будь ласка, скільки в них це зайняло часу? Бо вже 4 тижні відправляю резюме. Отримала лише 1 відповідь у вигляді: дякуємо за резюме, розглянемо коли буде потреба...
-
хто користується Chatr, чи не тормозить інтернет?
-
Steinbach, 2021, але я перший тенант. 1065+вода, світло, інтернет, парковка. 2 спальні, 1 ванна. Сараї бачив і за 900... але не така велика різниця щоб на цьому економити.
-
район і якого року будинок мають значення я в portage la prairie зняв 2 бедрум 2 ванни 1285 новий дім+ світло+ інтернет.дивився по 1000 але то сараї.
-
хто робив балансіровку коліс і alignment?? які ціни
-
1065cad 2 бедрум.
-
всьо вже, зима?
-
Як знайдете варіанти дешевше 1 бедрум-дайте знати,бо я щось теж не знаходжу дешевше 1500 в нормальному районі
-
Це дорого для 1 бедрум, можна і дешевше знайти, і з пральною машиною в квартирі.
-
Це залежить від місця та будинку. На мій погляд - це не дешево. 1 бедрум коло 1100-1300 це більш реалістично
-
потрібен Handyman (22-25 cad) та Plumber (від 38 cad). Пишіть в особисті повідомлення, тільки якщо у вас є реальний досвід роботи, автомобіль, і англійська мова. Winnipeg #plumber #handyman #робота
-
Ми летіли
-
Сьогодні у Bell ще можна придбати тариф з 50гб за 55CAD, для цього необхідно просто зайти в найближчий їхній магазин. З документів необхідно виключно паспорт та ворк перміт. Фотографії також підходять.
-
Добрий, ми якраз сьогодні зверталися з того ж питання у virgin plus, ми приїхали у Вінніпег всього тиждень тому, сказала дівчина у салоні почекати трохи та відобразиться правильна інформація у додатку virgin на телефоні. Вона у себе в програмі переглянула наші плани – 35 дол. за 20 гігабайт.
-
Можливо комусь буде цікаво як отримати Rogers 20gb, + US calls за 55CAD. На офіційному сайті даних тарифів ви не знайдете. Вони є у точках Rogers: Pre-Paid to Post-Paid migrations plans. У нас був оператор Chatr. Не впевнений чи міграція з інших можлива, але мені здається що так. Зайняло 15 хвилин у точці продажу. Ми шукали тарифи виключно трьох найбільших провайдерів, бо ми плануємо їхати у невелике місто Brandon. Сподіваємся що в них має бути найкраще покриття та має бути 5G, as per their coverage map.
-
Дякую
-
Є кімната в м. Стейнбах.
-
ціна 55 але двацаху вам дають як замануху bill credit
22 Jan 2023, 08:02
14493/231322
8 minutes ago