Українська Манітоба
-
Отож бо й воно Очі в очі через скло і коли машина на швидкості, де там ті очі 😂
-
Я теж так подумала… Я на дорозі завжди уважна ну типу в Україні такого ніколи не було а тут вони їздять як просто ненормальні наче то просто дорога для них
-
«Складне питання». У Держдепартаменті США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків із-за кордону www.radiosvoboda.org/a/news-derdepartament-ssha-choloviky-za-kordonom/32920731.html
-
Звичайно, тому і ніякою конкретики…
-
Вони не можуть одночасно давати збою для України і критикувати рішення українського уряду, яке спрямоване на повернення військовозобов'язаних до України для ротації військових.
-
Зрозуміло що нічого не зрозуміло 🤷🏻♀️ Це так по-американському, та і шо вони тут можуть коментувати?…
-
Хах, майстер відповісти так, щоб нічого не було зрозуміло😅
-
Телефонуйте до податкової
-
І у ці 3 роки доречі входить час шо ти був на ворк перміт,головне що фізично був в країні 1095 днів
-
поляки більш прямолінійні www.rbc.ua/rus/news/polshchi-dopustili-deportatsiyu-uhilyantiv-1714062027.html
-
вони ж тільки допомогу надали, хто ж воювати повинен
-
Дуже терміново! Можливо хтось живе неподалік суперстору на кінсфорт авеню. І зарза вдома. Потрібно дуже допомогти
-
То Gateway SuperStore
-
North Kildonan, для тих хто не знає, де це є. Я не знав, що ви туди переїхали.
-
Дякую, знайшли🙏🙏🙏🙏
-
В Ірландії багато українців безкоштовно живуть , не працюють. Такі звісно, що повернуться
-
Думаю і в Ірландії не усім
-
Скажіть, як закрити рахунок в Simplii?
-
чим вона хороша 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
-
далеко не всім рік пмп((
22 Jan 2023, 08:02
145085/238941
4 minutes ago