Українська Манітоба
-
І я! І взагалі це мене тепер царапає, це ж НЕПРАВИЛЬНО))
-
Не можу 😁 Засмоктало «американське болото» ❤️ От доречі багато хто ставить знак $ після цифри;) я так відразу вичисляю новопртбулих 😁
-
If you find yourself needing to quickly convert Celsius to Fahrenheit, here is a simple trick you can use: multiply the temperature in degrees Celsius by 2, and then add 30 to get the (estimated) temperature in degrees Fahrenheit. If you want to convert Fahrenheit to Celsius, do the opposite: subtract 30 from the temperature in degrees Fahrenheit, and then divide by 2 to get the temperature in degrees Celsius. Не точно, але достатньо
-
Ви знаєте, я якось не в настрої для цієї дискусії, тим більше вона ні до чого не призведе, кожен залишиться при своєму. І ваша, і моя точки зору - обидві мають місце бути, це абсолютно ок
-
Як добре жити в 21 століття і за 10 секунд в гуглі знайти конвертер і не паритися) А як дуже не точно, то я просто ділю фаренгейти на 2 і отримую приблизну температуру в цельсіях. Як у вас біла стандартна плита, то там скоріш за все можна змінити показання температури в фаренгейтах на цельсія.
-
Країна яка мовчить про вбиства Українців …
-
Цікаво чому саме концепція «армія.мова.віра» втратила авторитет?
-
Вона його не те що втратила, вона його просто в такому формулюванні не здобула. Порошенко буквально кожного пушив позицію, що він є президентом країни в стані війни, але більша частина країни війну на собі об'єктивно не відчувала і цей дисонанс був дуже сильним. Плюс до нього було дуже багато претензій по ходу каденції, головні - це корупція (що дійсно мало місце) і шалена самозакоханість (цього при всьому бажанні важко не помітити))). Плюс класова ненависть до наявності грошей як таких, це-то століттями ніде не дівається. Але навіть якби цих претензій не було, на жаль, він не мав шанса проти Зеленського і його образу і його піар-кампанії. Так все одне до одного і склалося в одну картину