Українська Манітоба
-
Доброго дня, можливо хтось займається ремонтом телефонів чи ноутбуків, випишіть в особисті повідомлення. Дякую.
-
Дівчатка, привіт!🌸 Кому потрібен досвідчений майстер по ремонту телефонів, планшетів та ноутбуків всіх існуючих брендів та моделей, звертайтеся до Ярослава😊🛠👨🔧 Більше 12 років досвіду роботи в сервісному центрі. Ремонт виконує як простий - по типу заміни дисплея, акумулятора, так і складний - BGA пайку. В наявності запчастини від брендів Apple і Samsung (акумулятори, дисплеї та дрібні комплектуючі), виконує заміну компонентів Apple без помилки❗️ Має професійне обладнання (мікроскоп, нижній підігрів, програматори, хірургічні паяльні станції, повітряні паяльні станції, плотер, який вирізає гідрогелієву плівку під будь-який існуючий девайс і багато іншого). Вирішує нестандартні задачі і завжди виконує свою роботу на високому рівні. Діагностика безкоштовна❗️ В місцевих сервісах ця послуга коштує близько 50$❌ Кому що потрібно, звертайтесь, адекватний прайс!✅ Не соромтесь запитувати все, що вас цікавить, з радістю допоможе! Всім добра!🥰☀️
-
#апостиль
-
Мені на той час це дуже швидко потрібно було, тому я робив в ОДС за 1 день, якшо вам не горить, можна ще ближче їхати і потім поштою відсилати. Там буде 7 днів
-
Була зима, і я не хотів дорогою їхати, бо можна застрягти на трасі в -30 або в місті призначення на невизначений термін, тому вирішив летіти в Оттаву. Було б літо, то дійсно поїхав би в Тандер Бей
-
Ахаха ⚡️В Польше пообещали предоставить временную защиту для украинских беженцев без паспорта "Те, кто без паспортов будут подлежать временной защите. Польша будет охранять их права и никому не передаст их частные данные, в том числе Украине", - сказал министр внутренних дел Польши. Подписаться на Инсайдер | Прислать контент
-
Ааа, ще забув, десь по дорозі хтось втече, потім у розшук його
-
Просто порахуйте чисто з точки зору грошей. Вам треба отримати дані від України, перевірити їх. Прийти до суду(бо тільки суд буде вирішувати таке питання), дати людині адвоката, провести суд. Назбирати мінімум 60 Микол(кормити їх поки їх збираєш, десь розмістити, охорону поставити), потім відправити їх вже в Україну. І це я ще не кажу про випадки всяких крадіжок, бухало, поножовщини, яка буде під час цього всього дійства.
-
Ось тому немає чого переживати. Переживаємо за тих хто залишився в Україні і тих хто свідомо захищає усе Українське
-
Та як на мене то якісь контрабандисти, які цигарки возили туди сюди. Там ніяк закон про тютюн не приймуть
-
Українська влада і інші країни могли зробити, шось на кшталт «трудового табору» для тих хто отримує допомогу і має прострочені доки. Будуєш завод для якоїсь військової штуки. Навчаєш людину і вона там спокійно працює, робить снаряди, чи ще шось корисне. Українська влада могла б це добре обіграти і не розділяти суспільство, а вижати максимум з ситуації 😔
-
⚡️Двоє українських чоловіків на кордоні з Польщею перепливли річку, щоб повернутися до України, — держприкордонслужба України. Брати кілька років проживали у Німеччині, але через відсутність роботи там вирішили потрапити назад до України у гідрокостюмах через річку Західний Буг. Ось, вже перші "повертанці" 😄
-
Я вам гарантую, що ця муть с паспортами для того щоб ми їх з закордону через бігунка покупали. Вони спеціально лазейкі оставляють типу для тих у кого там хтось с інвалідністю, а потом схемка запрацює, бо ти подивись начсли вони гроші заробляти а с паном не хоче поділитися.
-
А якшо людина сяде на жопу і почне голодування. Прям перед мерією і буде казати: дайте право працювати? «Це ж було вже» 100500 разів з різних Сомалі, Афганістанів і тд. Набагато легше дати легальні доки і коли війна скінчиться вже відправити людину назад
-
Так ви ж вже гарантуєте…стверджуєте… …тобто доказів не має, вірно? Це лише думки?