Українська Манітоба
-
Я в вестенд,ні у фрешко ,ні вдолорамі,ні в ноуфрілс нема😭 Дякую всім ❤️🔥за керунки,вирушаю на пошуки🙂
-
Дякую дуже!
-
Здраствуйте у меня просто и обобщенный вопрос , ответьте пожалуйста в двух словах : Где легче программы по получению Пиара для Украинцев в Манитобе или Саскачеване ? Я живу в Торонто и в Мае должен улетать а куда незнаю Мне нужно ваши комментарии и ответы Пожалуйста
-
Та це немає значення, ми вже залишаємо машину відкритою, надоїло їздити в glass repair shop 🙂 Сьогодні зранку ця потвора знову перевернула всю машину 🙂 Привіт дармоїдам в Winnipeg Police Service 🙃
-
Ціни ок. В Україні зараз багато продуктів майже у таку ціну. Але за 2 роки так і не можу зрозуміти чому курка коштує як хороша яловичина або червона риба😅 Звик що завжди це найдешевше мʼясо, а тут навпаки😁
-
Треба на Індід подивитись, може є вакансії вечірні/нічні?😂
-
Можливо, тільки бʼють якось дуже вибірково, їм же байдуже на яких авто скло міняти, cost of the labour is the same 🙂
-
Б - бізнес) можливо ті хто б'ють і ті хто ремонтують якось пов'язані
-
Я можу вам ще розказати про те як наш shop грабували двічі на протязі місяця, а потім з парковки перед офісом вкрали робочий van але все нормально, поліція ж не зобов’язана «охороняти» нічого, краще нічого не робити, бо MPI і так відшкодує 🙂