Українська Манітоба
-
У всіх все вистачає.Питання в співвідношенні ціна- якість...8$ за малі,тверді,несмачні ,з явно прихіміченим присмаком яблука..треба бути німецькою вівчаркою щоб їх гризти... А то шо продукти дорогі- це добре.Менше їмо- менше жиру на тілі,здоровіші будем,довше проживемо...але 1 мале яблуко ціною в 1$ ...камон....це треба міняти)
-
Тобто ви бачили як тут в магазині беруть вонючу курку і кидають її на пів годинки у розчин вода+палмолів для посуду, в потім без запаху продають по акції? І коли питаєш чи свіжа кажуть «можете понюхати»(і вона не воняє), а вдома як на сковорідку кидаєш то воно воняє бо її викинути можна. Я таку в вЕлмарті(Чернігів) брала і не раз. Помити огірок і яблуко то одне, я взагалі просто шкірку чищу якщо дитині даю, але те про що я пишу то інше. Загрузити курку звечора щоб не вставати завтра раніше на роботу і через пів доби її тільки повезти… тут такого не буде. В Україні хто працює на ковбасному заводі не їдять ковбас, хто на курячому то її не їдять. Тут чоловік на свинному працював то каже все супер, є нюанси але то сущі дрібниці можуть бути
-
Для вирішення цієї проблеми потрібно збільшувати кількість патрульних поліцейських, щоб вони 24/7 здійснювали нагляд за територіями, які вважаються найкримінальнишими. А так очевидно, що з існуючим криміналом поліції тільки на тяжкі злочини вистачає та й то с трудом. Також, повинна бути адміністративна відповідальність за порчу майна міста. Розбив, наприклад, якійсь неадекват автобусну зупинку, зловили його та виписали адмін протокол (сума збитку х 2). Немає грошей - на адмін роботи (прибирання сміття\ снігу чи ще щось).
-
Я не зміг побачити)
-
Так, я не бачила- і мені це не потрібно, бо я їх не купую, як я вже сказала, і вам не рекомендую. Так само і свинину. Ваш чоловік працював на заводі де вже вирощене мʼясо. А чим годували і що кололи тій свині і тій курці він не бачив. Тому ми свинини і курятини практично не їмо. Ось вам лише пару прикладів з одного професійного журналу що іде в то мʼясо що ви їсте
-
То Ви напевно вже давно тут та й заробили купку грошей,раз на цінник не дивитесь... Просто я навіть коли розбагатію☺️- не буду викидати гроші,там де їх можна не викидати.А їх можна все таки не викидати...я вже наколядував тут за 2 дні пару лайфхаків)))
-
Це в Манітобі яблучні сади хотіли розпочати ?
-
В Канаді є свої приколи. Але це точно не якість їжі. Мені все смачно , включаючи яблука і мʼясо і все інше . Краще України точно за якістю. І круглий рік можна їсти свіжі ягоди , фрукти, кавуни, чого ніхто не робить в Україні . Полуницю бачать 2 тижні на рік, інші ягоди теж , кавуни чекають щоб не були обколоті і їдять потім 1 місяць. Яблука з зими і до літа просто як каша, неможливо нормальні знайти, не вʼялі і не мʼякі. Резинового мені тут теж нічого нема, чудово смакує
-
Ну так і ви колись будете «вже давно тут» 😀 Схильність економити і шукати, як/шо/де надибати дешевше - це чудова (і мені не притаманна) якість, так тримати. Використовуйте лайфхаки та припиняйте нити про ціни на яблука, it is what it is 🤷♀️ Тут банани = найрозповсюдженіший фрукт, який купує майже кожна родина постійно, а не яблука, як звично в Україні.