Українська Манітоба
-
То Ви напевно вже давно тут та й заробили купку грошей,раз на цінник не дивитесь... Просто я навіть коли розбагатію☺️- не буду викидати гроші,там де їх можна не викидати.А їх можна все таки не викидати...я вже наколядував тут за 2 дні пару лайфхаків)))
-
Це в Манітобі яблучні сади хотіли розпочати ?
-
В Канаді є свої приколи. Але це точно не якість їжі. Мені все смачно , включаючи яблука і мʼясо і все інше . Краще України точно за якістю. І круглий рік можна їсти свіжі ягоди , фрукти, кавуни, чого ніхто не робить в Україні . Полуницю бачать 2 тижні на рік, інші ягоди теж , кавуни чекають щоб не були обколоті і їдять потім 1 місяць. Яблука з зими і до літа просто як каша, неможливо нормальні знайти, не вʼялі і не мʼякі. Резинового мені тут теж нічого нема, чудово смакує
-
Ну так і ви колись будете «вже давно тут» 😀 Схильність економити і шукати, як/шо/де надибати дешевше - це чудова (і мені не притаманна) якість, так тримати. Використовуйте лайфхаки та припиняйте нити про ціни на яблука, it is what it is 🤷♀️ Тут банани = найрозповсюдженіший фрукт, який купує майже кожна родина постійно, а не яблука, як звично в Україні.
-
Я ні чуть з вами не спорю, абсолютно не знаю, я тільки по факту що мʼясо тут краще магазинне ніж в Україні. Я тут тільки відкрила для себе яловичину багато стала використовувати фаршу саме цього🤤 В Україні мені з цим було простіше бо мама вирощувала курей і відповідно були й домашні яйця, по свинині був знайомий який скупляв цілих у людей по селах і перепродував вже по частинах, овочі-фрукти більшість або з городу мами, або з села від чоловіка бабусь-дідусів. Я дуже розумію про що ви кажете, просто як новоприбулим то ще не вишли на той рівень щоб мати можливість обирати між мʼясом за 3 і 13/23$, хоча ми до цього йдем😌
-
У кого є гривня на карті, і хто б хотів обміняти її на CAD? (E-transfer)
-
Я нічого не перекручував, я бачу факт, що мою машину грабують з регулярністю раз в два тижні і нікому до цього немає справи 🙂 Чи в них недостатньо людей чи вони так працюють, хіба це мій головний біль? Я лише висловлюю припущення, судячи з того, що бачу 🙂
-
Так, я зробив припущення, що вони дармоїди і не справляються з своїми обовʼязками, опираючись на персональний досвід та досвід близьких мені людей, які стикалися з ними останнім часом 🙂 894 St.Mary’s Road