Українська Манітоба
-
Дякую за вказання вулиці Ваш район це Norberry: дивлюсь на статистику у вас крадіжок менше ніж було в 2020 році, хоча тренд піднімається але не настільки щоб поліцію дармоїдами називати
-
В поло парку в волмарті теж були полісмени.То я в них розпитав шо треба для того,щоб стати копом,то може в цьому чаті буде на одного поліцейського кадета більше😎
-
Сумніваюсь, що навіть якщо лице буде видно і знатимете його домашню адресу це щось суттєво змінить. Але як завжди, надіємось на краще😁
-
Прив'язки до якоїсь провінції немає,є прив'язка до податкових пільг, ПіаРу,хтось казав що є програма)
-
У Зеленського відповіли, чи зможуть чоловіки за кордоном дистанційно оформити документи Українці призовного віку, які перебувають за кордоном, зможуть оформити документи лише на території України. Дистанційне оформлення необхідних паперів призупинено у з'вязку з війною. Усі подробиці
-
В Superstore на St.Anne’s теж регулярно патрулюють вхід і вихід з супермаркету 😁
-
більше на захід, але очевидно, що вони не в одному волмарті))
-
Ми вже поміняли 3 паркомісця, щоб було видно злодія з різних ракурсів, може їм це допоможе 😁
-
Гарден Сіті?)) мене трохи насторожила наявність поліцейських в Волмарті
-
Із того що я зрозумів, проблема не в поліції, а в ланцюгу закон-суд-поліція, якщо всі ланки були б налаштовані на більш суворе ставлення до правопорушень, була б інша ситуація. А так, сама по собі поліція нічого не може, бо вона затримає, і завтра затриманий буде знову на вулиці.
-
Ви що, не чули про останні дослідження? Рослини БАЧУТЬ нас ! Та навіть розуміють кольори ! Ще вони спілкуються по між собою, попереджають про небезпеку, та кричать , коли їм боляче. Так що тільки прана , тільки сонячні промені
-
Тобто якись кент, б'є скло у машині і на це не звертають увагу бо систеиа перегружена? Зато якщо ви захистити свою проперті то вам прилетить за це від органів власті, правильно я зрозумів?
-
Мабуть, машина у вас занадто гарна))
-
Прям поліцейських? В якості охоронців?
-
Ми вже у пошуках нового житла, бо зрозуміло, що він нашу машину тепер боком не обійде, просто неприємно, що нічого не можемо з цим зробити 🙂
-
Мені теж не зрозуміло, одяг якось тут у Канаді зменшується сам по собі
-
Це чисто трешаніна
-
Та я вам кажу: це все порошок, або вода чи цикл в машині пральній не той, 💯!
-
Редис хрустить від болю…як казав один у рясі 😅
-
Ааа, приватно. Може то типу поліцейські на пенсії ))) Або після роботи )) Хз. Ми з поліцією так домовитись не змогли, «і так не вистачає людей».
22 Jan 2023, 08:02
145452/238309
3 minutes ago