Українська Манітоба
-
Мені теж не зрозуміло, одяг якось тут у Канаді зменшується сам по собі
-
Це чисто трешаніна
-
Та я вам кажу: це все порошок, або вода чи цикл в машині пральній не той, 💯!
-
Редис хрустить від болю…як казав один у рясі 😅
-
Ааа, приватно. Може то типу поліцейські на пенсії ))) Або після роботи )) Хз. Ми з поліцією так домовитись не змогли, «і так не вистачає людей».
-
Саме так, бо інакше я б цьому створінню вже давно череп проламав але депортація стримує 🙂
-
Так точно, прям у формі. Але я вже погуглила, що начебто їм платять приватно. Поки що не знаю, як ставлюсь до цієї практики, але це точно краще, ніж якби з податків)
-
Вже бачу по решті коментів, що прям поліцейські, наче. А ми вимушені наймати сторонню секьюріті контору, самостійно )) У Волмарта якийсь «блат» 😂
-
Думки мої читаєте) чоловік хоче щось новіше і гарніше, а я начитаюсь новин в чаті і кажу, що треба щось старе і страшне😅
-
Я не вчив. Переглянути поширені, пройтись по темі, думаю цього досить. Вони підтягнуться під час читання
-
Цікаво скільки обходяться фірмі ці охоронні заходи на місяць/ рік.🙂
-
Напевно треба купити собі якесь гниле відро і розкидати сміття по всій машині, то навіть не будуть лізти і розбирати то все, це місцевий секрет успіху, щоб убезпечити себе від таких інцидентів 🙂
-
Як то кажуть, на смак на кольор всі олівці різні 🌚
-
Або поставте записку- що маєте live stream з записом 24/7 з середини машини. Напишіть на картонках і виставить з кожної сторони де заглядають у вікна
-
Ем… ви так кажете, ніби там треба сидіти і вчити їх 2 місяці. Прочитайте разів 10 їх, зрозумійте систему і приклади подивіться, за допомогою яких суфіксів яка частина мови утворюється і все
-
Ну не знаю, звучить як за кордоном мова сама вивчеться бо ти будешь спілкуватися с носіями
-
Я їх бачила в минулому році, вони були на розігріві перед Muse, так от чесно кажучи, не вогонь, я була трохи disappointed
-
Та в багатьох де була така проблема я так пойняв...
-
В якій?
-
Так, знаю в іншій країні люди залишали вікна трохи відчиненими, щоб протягнули руку і відкрили двері, та не били скло.😒
22 Jan 2023, 08:02
145467/238479
5 minutes ago