Українська Манітоба
-
Тут в черешні не бачила 👀 червʼяків🪱 і вона тут смачна прям ням-ням 😋
-
Ахаха, смішно) Де я живу зараз, будинок аля дюплекс в даунтауні. Лендлорд на кожному куті дому натикав камер. Спочатку було ок, а потім за місяць їх ходили і палками збивали як яблука 🙃 Кому треба щось вкрасти, начхати на камери. Плюс якщо особа з капюшоном і з закритими обличчями, то поліція тільки розведе руками.
-
Звичайно ні, ну що ви таке кажете. Але якщо ви зловили злодія на горячему і кажете відійди від моєго авто а він не слухає і б'є стекло на вашіх очах, я так зрозумів що інструмента защіти нема, допустимо перцовка, шокер, старе добре попі...ся, у цьому випадку ви будите відповідальні, чи щось я не так кажу.?
-
Якщо ви зможете його затримати без перцовки, шокера (не знаю що таке попі...ся) і викличете поліцію вони приїдуть за декілька хвилин і ви не будете відповідальні це називається citizens arrest, але я його нікому не рекомендую робити тому що в пориві страсті ви все-таки можете проломити голову якомусь доходязі і тоді це буде перевищення
-
Ага, а потім ви його віддаєте поліції, його відпускають через пару днів і він знову приходить грабувати вашу машину 😄
-
Так, всі збираємо манелі і вертаємось звідки приїхали, то все через нас 😄
-
Мій фізішн німець, так і говорит мені коли я звертаюсь до нього, шо то все Чорнобиль🫣
-
Я вважаю що зі мною все нормально, а от з моєю знайомою (вона зі Славутич) — то все Чорнобиль. Я колись давала інтерв'ю закордонной студенткі для її диплома магістра соціальної роботи. Напочатку я її переконувала що я їй не підхожу бо я з Київа. Потім вона мене стала питати "Чому ти в своєму житті вчинила отак і отак?" Я кажу що то в мене характер такий. А вона каже: "То все Чорнобиль" 🤔